Profesorii și personalul auxiliar din școli cer demisia ministrului Muncii, Marius Budăi, pentru că protestează deja de o săptămână iar atitudinea lui Budăi îi nemulțumește, a spus Marius Nistor, unul din liderii sindicatelor din învățământ.

Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ și Daniel Fenechiu, senator PNL, au fost invitați într-o emisiune televizată, transmite B1TV.

Am următoarea rugăminte. Îl rog pe domnul Fenechiu să-și ia frumos perspectiva și să meargă cu ea la partid. Şi să i-o dea şi domnului de la Ministerul Muncii, domnul care are o problemă legată de educație.

Cum ai tupeul să declari atunci când ai peste 200.000 de salariați din învățământ în grevă, că noi nu suntem la piață, mai dă, mai ia?

Este inacceptabil ce a spus ministrul Muncii și purtătorul de cuvânt al Guvernului și ar trebui să ia frumos pixurile alea aruncate în fața Guvernului şi să scrie demisia și unul și altul. Trebuie să se înțeleagă foarte clar că în țara asta n-ai judecători, n-ai medici, n-ai mecanici de locomotivă, n-ai nimic dacă n-ai un învățământ de calitate”, a spus Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *