Protejatul lui Cîțu are o mare problemă după plecarea miniștrilor de la USR. Dan Vîlceanu a primit în dar portofoliul Transporturilor. El a fost desemnat ca și ministru interimar. Surse din interiorul „echipei câștigătoare” au declarat pentru Lumea Politică faptul că Vâlceanu s-a zbătut să pună mâna pe portofoliu și chiar au fost discuții în interiorul echipei de susținători ai lui Cîțu.

Lucian Bode a dorit Ministerul Transporturilor în interimat. A dorit să renunțe la Justiție și să preia el Transporturile. Cu toate acestea, Dan Vîlceanu a fost desemnat la ministerul condus anterior de Cătălin Drulă. Dincolo de bani, portofoliul vine și cu o serie de probleme.

Aceleași surse susțin că Vîlceanu nu vrea să intre în biroul ocupat anterior de ministrul de la USR. El este speriat de faptul că în biroul respectiv au fost făcute înregistrările în care Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova vorbea cu Drulă despre niște schimbări la niște instituții din subordinea ministerului.

Stenogramele au apărut apoi în dosarul care-i viza pe șefii Asociației Române de Salvare a Vieților Omenești pe Mare și Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați. G4media a publicat povestea dar nu se știe dacă microfoanele era ale DNA Constanța sau dacă aparțineau chiar ministrului Drulă.

Protejatul lui Cîțu stă la Finanțe de frica microfoanelor

Acest incident îl face pe Vîlceanu să fie de-a dreptul terifiat de biroul lui Cătălin Drulă. El evită să-l folosească. Atitudinea este absolut normală pentru cineva care abia a scăpat dintr-un dosar de evaziune fiscală și crimă organizată.

Este de așteptat ca în perioada următoare, Vîlceanu să apeleze la servicii private de verificare a interceptărilor. Momentan el utilizează biroul de la Ministerul Finanțelor Publice.

Protejatul lui Cîțu are birou nou
Biroul părăsit de Drulă are un dosar cu PNRR, o revistă cu Anghel Saligny și poate mai are și un reportofon…

Cătălin Drulă a publicat o fotografie cu biroul înainte de predarea ministerului. „Am predat mandatul la Transporturi domnului ministru Dan Vîlceanu. Pe birou i-am lăsat spre consultare unul dintre cele mai importante dosare (PNRR pe Transporturi) și un document mai special (zoom pe poză).” A postat USR-istul pe Facebook.

Protejatul lui Cîțu nu a comentat postarea lui Drulă dar preferă să utilizeze biroul de la Ministerul de Finanțe de frica altor „obiecte” care ar fi putut să fie lăsate în urmă de fostul ministru sau de organele abilitate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *