Reprezentanții social-democraților analizează posibilitățile financiare ale lui Vlad Voiculescu, fost ministru PLUS al Sănătății, considerând că acesta poate fi considerat un adevărat ”magician” la capitolul ”venituri”.

Potrivit PSD, Vlad Voiculescu ar fi reușit să trăiască, timp de 4 ani, cu doar 1.000 de lei pe lună, deși a declarat că este ”șomer” și se descurcă doar cu ”economiile”.

Social-democrații au calculat și suma cu care ar fi ”supraviețuit” Vlad Voiculescu, în tot acest interval de timp, rezultatul fiind paradoxal – 33 de lei pe zi, citat de Gândul.

Magia «cinstitului» Vlad Voiculescu!  Voiculescu a trăit timp de patru ani cu doar 1.000 de lei pe lună! Îl credeți?!  Atunci când nu este ministru – adică bugetar, domnul Voiculescu este șomer, așa cum singur declară, și trăiește din «economii».

Pe vremuri, mai era cineva care își făcuse vilă pe trei etaje pentru că ”nu bea și nu fuma”. Voiculescu însă a dus geniul financiar la nivelul următor. Timp de peste 12 mii de zile, acest impostor pretinde că a supraviețuit cu 33 de lei pe zi!

  • Și a plătit și credite la bănci.
  • Și a dat și împrumuturi de sute de mii de lei.
  • Și a investit și în acțiuni de mii de euro!

Prin ce «magie» ai reușit această performanță financiară? Acest veșnic voluntar ONG-ist și doritor de portofolii ministeriale?!”, scriu social-democrații pe pagina de socializare a partidului.

”Voiculescu, tu nu ești unul dintre românii necăjiți!”

Reprezentanții PSD mai notează că Vlad Voiculescu nu face altceva decât să se ascundă ”sub o mască de ipocrită inocență” și ar considera că are parte de un destin ”mesianic”.

În finalul postării, social-democrații concluzionează că Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, nu ar fi decât un ”impostor”.

O «magie» pe care o ascunde sub o mască de ipocrită inocență de sub care vituperează minciuni despre oricine și orice îi stă în fața destinului său «mesianic»… de parașutat în cele mai înalte funcții publice. Oare cât dispreț trebuie să fie pe acest om față de românii care chiar o duc greu în România?!

Care chiar își drămuiesc și ultimul bănuț să le ajungă de rate, mâncare, haine, școală pentru copii. Vlad Voiculescu, tu nu ești unul dintre românii necăjiți!”, încheie reprezentanții PSD.

”Tu ești un impostor! Un mincinos cu mult tupeu care ai omorât oameni în spitale cu incompetența ta! Voiculescu, prima sesizare la ANI trebuie să o faci pe numele tău! Explică-le cum ai trăit cu 33 de lei pe zi! Nici tu nu te crezi! Voi îl credeți?!”, au transmis reprezentanții PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *