Radu Banciu, amendat de CNA
Radu Banciu, amendat de CNA

Realizatorul TV, Radu Banciu, a fost amendat, joi, cu 10.000 de către CNA, pentru emisiunea Fotbal All Inclusive de pe 1 septembrie, de pe Prima Sport 1, scrie paginademedia.ro

„Toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99% asta îşi doreau, să le mai şi plesneşti din când în când. Da? Să se vadă că există o autoritate”. E una dintre afirmaţiile lui Radu Banciu pentru care realizatorul de la Prima Sport s-a ales cu o amendă.

Contre la CNA între realizatorul TV şi membrii forului:

Dorina Rusu: Această emisiune nu este deloc ceea ce susţineţi dumneavoastră acum că este. Eu nu ştiu dacă dumneavoastră aşa gândiţi, dacă aşa e felul dumneavoastră de a fi. Eu ştiu doar ceea ce văd pe post, iar ceea ce văd, sincer să spun m-a îngrozit. Spuneţi, la moment dat, că este inacceptabil, dar în restul timpului vorbiţi despre dorinţa femeii de a fi bătută şi susţineţi şi acuma din câte văd.

Radu Banciu: E alegerea femeii. Nu aţi înţeles metafora. Atâta timp cât eu îl aleg pe respectivul care până la urmă mă vă bate de mă va snopi, înseamnă că e alegere mea. Păi, doamna Dorina, altfel n-aş fi lângă el. De ce îmi răstălmăciţi vorbele? Eu asta spun, dar e metaforic. După aia vine justiţia şi constată: eram un cuplu de 15 ani, la capătul ceor 15 ani m-a bătut cu parul. Păi nu înseamnă că am acceptat asta? Cum să nu?!

Banciu le-a spus membrilor CNA că nu au înțeles metafora

În apărarea sa, Banciu a spus membrilor forului că „nu au înțeles metafora”.

„Atâta timp cât eu îl aleg pe respectivul care până la urmă mă vă bate de mă va snopi, înseamnă că e alegere mea. Păi, doamna Dorina, altfel n-aş fi lângă el. De ce îmi răstălmăciţi vorbele? Eu asta spun, dar e metaforic”, i-a spus Banciu Dorinei Rusu, membră CNA.

Pentru declarațiile sale, Radu Banciu a fost convocat și la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, potrivit informațiilor Libertatea. Audierea va avea loc pe 20 octombrie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *