raed arafat
raed arafat

Raed Arafat a anunțat, joi seară, că a câştigat în primă instanţă un proces intentat postului România TV. ”Atacurile la persoană nu trebuie să fie tolerate”, a transmis Arafat. Șeful DSU mai arată că decizia instanţei reflectă clar că ”astfel de abordări nu mai pot fi tolerate într-o societate civilizată”.

Postul de știri ar trebui să-i plătească lui Raed Arafat daune morale de 5.000 de euro.

”Atacurile la persoană nu trebuie să fie tolerate, indiferent de forma acestora, mai ales când îmbracă forma unei campanii de denigrare şi defăimare continuă şi fără precedent, încercând să dărâme imaginea şi numele unei persoane în mentalul publicului, transformând-o într-o persoană “malefica”, bazându-se pe informaţii şi povesti false, special create, sau deformate şi intens promovate.Câştigul meu de astăzi împotriva Romania Tv, la prima instanţă, este doar un prim pas şi un puternic semnal că astfel de abordări nu mai pot fi tolerate într-o societate civilizată”, a scris, joi seară, pe Facebook, Raed Arafat.

Șeful DSU Raed Arafat a atașat și o fotografie cu minuta şedinţei. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în 30 de zile.

Anul trecut, Raed Arafat a reclamat postul România TV și la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), care a aplicat o amendă de 10.000 de lei, potrivit Paginademedia.ro. Anul acesta, CNA i-a mai dat o sancțiune de 20.000 de lei postului pentru acuzațiile neprobate aduse șefului DSU.

„Televiziunea România TV a furnizat şi furnizează, zilnic către public, mesaje lipsite de conţinut şi nefondate cu referire directă la persoana mea, în calitate de persoană publică, şi implicit asupra instituţiilor din domeniul sistemului naţional de management al situaţiilor de urgenţă, pe care le coordonez.

Aşa cum se poate observa, mesajele şi informaţiile diseminate pe postul România TV, pe crowl, sunt informaţii neadevărate, prezentate într-o notă care să creeze publicului îndoială şi neîncredere asupra imaginii mele, fiind o persoană care exercită o funcţie publică cât şi a întregului sistem de management al situaţiilor de urgenţă, pe care le coordonez”, era reclamația lui Raed Arafat către CNA.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *