Raluca Turcan: Oare cum or să stea domnul Rafila şi domnul Cercel în aceeaşi echipă cu cei doi parlamentari PSD care se băteau într-o şaormerie?

Oare cum or să stea domnul Rafila şi domnul Cercel în aceeaşi echipă cu cei doi parlamentari PSD care se băteau într-o şaormerie?, se întreabă vicepremierul Raluca Turcan.

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că înscrierea profesorilor Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel în PSD, pe listele căruia vor candida la alegerile parlamentare, nu este în avantajul celor doi medici.

„Când am primit această informaţie nu am putut să nu mă gândesc oare cum or să stea domnul Rafila şi domnul Cercel în aceeaşi bancă şi în aceeaşi echipă cu cei doi parlamentari PSD care se băteau într-o şaormerie să nu poarte mască, în timp ce domnii Rafila şi Cercel luptau alături de Guvern să impună măsuri de sănătate publică”, a declarat Turcan.

Raluca  Turcan: „Este un gest de imagine”

„În mod evident este gândit ca un gest de imagine, pentru că aşa a şi fost prezentat: ia uitaţi ce lovitură am dat noi, că o să-i avem ca şi candidaţi pe marii specialişti, recunoscuţi de români. Când am primit această informaţie nu am putut să nu mă gândesc oare cum or să stea domnul Rafila şi domnul Cercel în aceeaşi bancă şi în aceeaşi echipă cu cei doi parlamentari PSD care se băteau într-o şaormerie să nu poarte mască, în timp ce domnii Rafila şi Cercel luptau alături de Guvern să impună măsuri de sănătate publică şi eu pot să spun că au făcut bine lucrul acesta, nu pot să mă dezic de o colaborare pe care am avut-o cu ei la nivel instituţional”, a afirmat Raluca Turcan luni seară, într-o emisiune la B1 Tv.

Vicepremierul precizează că guvernul Orban a ştiut mereu că cei doi reputaţi medici înclină spre PSD, fapt care nu a împiedicat colaborarea cu ei.

„Noi totdeauna am ştiut că şi domnul Rafila, şi domnul Cercel erau simpatizanţi cu PSD, asta nu ne-a împiedicat să lucrăm cu ei. (…) Nu am politizat subiectul numit sănătatea românilor, am colaborat cu ei şi nici nu le-am propus să vină în PNL”, a adăugat Raluca Turcan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.