Bărbatul ucis duminică de fiii vrăjitoarei Sidonia, la Hotel Belmont din Padina, nu a avut nici o șansă să scape cu viață, conform raportului medicilor legiști. Pur și simplu, victima a fost hăcuită cu macetele de cei trei asasini, George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani). 4 lovituri la cap și două în spate, în total.

Raportul preliminar al INML în cazul crimei de la Hotel Belmont din Padina dezvăluie informații șocante despre incidentul de zilele trecute. Potrivit unor surse judiciare, cei trei suspecți, fiii vrăjitoarei Sidonia, ar fi lovit victima cu maceta de șase ori: de 4 ori în zona capului și de două ori în spate. Loviturile în spate ar fi fost, de altfel, și cele care i-ar fi cauzat moartea, scrie Gandul.

Reținuți pentru 24 de ore, criminalii vor ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

Mortul e de vină, susțin în continuare atacatorii

Cei trei suspecți au fost audiați timp de mai multe ore duminică de anchetatori, imediat după ce au fost capturați de poliția, iar luni dimineață au ajuns din nou în fața procurorilor, la Parchetul Dâmbovița.

Ei susțin în continuare că cel care a provocat totul a fost bărbatul de 41 de ani care i-a dat un pumn unuia dintre frați, care ar fi făcut o remarcă nepotrivită la adresa soției victimei. Apoi, totul a degenerat, iar frații au sărit la bătaie, inclusiv cu o macetă, cu care l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe bărbat.

Bairam cu vedete și interlopi

Crima a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. După o petrecere cu dedicații, la care participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost găsit înjunghiat mortal în parcare.

Crima ar fi avut loc după un conflict spontan iscat între victimă şi trei frați care fac parte din temuta grupare interlopă Fabian conduși de soțul cunoscutei vrăjitoare Sidonia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *