rareș bogdan

Rareș Bogdan a comentat, miercuri, în exclusivitate la Antena 3, declaraţia făcută de Octavian Berceanu (USR PLUS), care a afirmat că PNL protejează mafia deşeurilor. “Membrii importanți ai PNL sunt implicați direct în depozitări ilegale de deșeuri”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a comentat în emisiunea “Punctul de Întâlnire” de la Antena 3, declaraţia făcută fostul şef al Gărzii de Mediu.

Rareș Bogdan, mesaj pentru Octavian Berceanu

“Mi se pare o declarație halucinantă. Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii, ceva ce întrece orice închipuire. Şi oamenii ăştia ne spun în continuare că vor să guverneze cu noi. Dom’le, domnul Berceanu a fost până mai ier șeful Gărzii de Mediu. A spus vreodată ceva, a venit cu nume?”, a spus Rareș Bogdan.

“Îl rog eu să îmi dea un nume. Să mi-l dea în privat”

„Eu voi ieşi public şi voi cere anchete. Dar nu poţi face astfel de acuzaţii, doar pentru că simţi că în România există un trend de susţinere în societate pe astfel de chestiuni. Nu poţi face aşa ceva dacă vrei să construieşti ceva. Nu se poate aşa ceva. Oamenii ăştia ne spun că vor să continuăm să stăm de vorbă şi în acelaşi timp ne înjură de mamă, ne fac în toate felurile, zi de zi, oră de oră, prin toate vocile”, a spus Rareş Bogdan la Antena 3.

“Nu am zis că vom guverna cu PSD, eu sunt împotriva acestui lucru şi mă voi opune. Dar spuneţi-mi cum mă pot pune la masă cu dl Barna, dl Cioloş, dl Voiculescu şi restul liderilor? Cum se poate întoarce dl Berceanu la Garda De Mediu după ce iese azi şi spune că PNL patronează mafia lemnului? Bine că nu a spus că din toată Europa. Dar fără să dea nume, nimic”, a mai spus Rareș Bogdan.

Bogdan: „Eu sunt cel moderat din PNL”

Eu sunt cel care în continuare spune că trebuie să refacem alianţa. Dar mi-e greu în faţa colegilor mei. Cred că e greu să mai legi nişte punţi când eşti acuzat de la toate nivelele. În curând vom afla că tot răul României, Europei şi lumii e generat de PNL. Este cutremurător. Ei se ocupă doar de plângeri, nu am văzut să construiască ceva”, a mai spus primvicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan.

Leave a comment

Lasă un răspuns