Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a declarat marți, 7 septembrie, că actualul premier rămâne opțiunea liberalilor pentru șefia Guvernului, după ce toți miniștrii USR-PLUS au demisionat din Guvern, iar Cătălin Drulă l-a numit pe Cîțu „iresponsabil” și „premier toxic pentru România”.

Rareș Bogdan, după demisiile miniștrilor USR-PLUS: „Nu renunțăm la Florin Cîțu”

„Noi nu renunțăm la Florin Cîțu, este premierul pe care îl susținem. Nici nu s-a pus problema și nici nu se va pune să renunțăm la Florin Cîțu”, a transmis europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, într-o declarație de presă.

Bogdan a precizat că scenariul privind o altă propunere de premier„este o intoxicare”. „Informațiile care au apărut în spațiul public potrivit cărora PNL se gândește la o alta variantă de prim-ministru sunt false”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

Miercuri, 8 septembrie, la ora 10.00, a fost convocată ședința Biroului Politic Național al PNL, prin videoconferință.

Rareș Bogdan a comentat demisia miniștrilor USR PLUS din Guvernul Cîțu. Europarlamentarul PNL se arată șocat de gestul partenerilor de guvernare și spune că oamenii au dat votul acestei coaliții ca să guverneze responsabil, nu să „avem orgolii, nu să avem gesturi copilărești și nu să fugim de la guvernare”.

„Mergem înainte și guvernăm România. Suntem un partid responsabil aflat în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis. Suntem șocați de iresponsabilitatea colegilor noștri de guvernare. Este absolut incredibil să abandonezi România cu aplauze, să fugi de la guvernare cu aplauze într-un moment în care trebuie să înceapă școala – 3,5 milioane de copii în această țară, avem valul 4 care se apropie”, spune Bogdan, potrivit Digi 24.

„Suntem în plină etapă de vaccinare și suntem pe punctul în care, în 2, 3 săptămâni semnăm cel mai important program de investiții pe care l-a avut această țară – PNRR, 29,2 miliarde de euro, plus că implementăm un program de la care a pornit mărul discordiei”, a mai spus Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *