Soțul Ioanei Mihăilă a încercat de cinci ori să se angajeze într-un spital de stat. Până la urmă, Marius Cătălin Mihăilă a fost angajat la Spitalul Municipal din Oradea, în urma unui concurs la care a fost singurul candidat.

Ministrului Sănătății, Marius Călin Mihăilă, a încercat săptămâna trecută să se angajeze la Spitalul Municipal din Oradea pentru a deveni medic radiolog. Concursul s-a desfășurat cu toate probele organizate într-o singură zi, relatează publicația locală bihornews.ro, preluată de B1TV

Joia trecută, soțul Ioanei Mihăilă nu a avut succes, susțin surse citate de publicația locală. Cu toate acestea, soțul ministrului a încercat să se angajeze din nou și de această dată a câștigat concursul. Însă, de această dată, soțul ministrului Sănătății a fost singurul candidat.

Marius Călin Mihăilă a susținut de cinci ori acest concurs, însă nu se știe „dacă tot singur”.

„Vă mai amintiți declarația de avere a doamnei ministru al Sănătății? Doamna Mihăilă, desigur, de la USR, cea care lucra în privat dar se plătea, la propria clinică, cu salariul minim pe economie ca nu cumva să dea, ca fraierii, prea mult la Stat. Ei bine, se pare că sejurul doamnei la minister i-a schimbat cumva, percepția, măcar la nivel de familie, în sensul că, de dreapta fiind și cu mediul privat și cu de toate, și-a dat seama că tot la STAT e mai bine”, notează jurnaliștii locali.

Soțul Ioanei Mihăilă, Marius Mihăilă, a avut dividende de peste 382.000 de lei de la clinica Osteoprotect, în anul 2020, potrivit declarației de avere. Documentul arată un venit de 142.000 de lei de la Dermalite și 403.000 de lei de la Osteoprotect.

Leave a comment

Lasă un răspuns