Europarlamentarul Rareș Bogdan este convins că premierul Florin Cîțu va câștiga alegerile pentru președenția partidului.

Convingerea prim-vicepreședintelui PNL i-a fost întărită după ce a văzut imaginile de la depunerea candidaturii contracandidatului Ludovic Orban și a remarcat că Orban nu a avut niciun liberal cu greutate.

Cât despre informația apărută joi în spațiul public, potrivit căreia Ludovic Orban, când era premier, a condus o ședință de Guvern sub influența băuturilor alcoolice, Bogdan a spus că această informație nu avea cum să vină de la tabăra Cîțu: „Acum două-trei luni puteam fi bănuiți, acum nu mai avem niciun motiv”.

Rareș Bogdan este foarte convins de victoria lui Florin Cîțu și a declarat că „Am făcut o campanie constructivă până acum, nu vreau să mă schimb. Îi urez mult succes dlui Orban, dar vreau să vă întreb: ați văzut pe lângă Orban pe vreunul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL? Ați văzut-o pe Turcan, pe Gorghiu, Mortreanu, Falcă, Roman, Flutur, Sighiartău, Boc, pe Tișe? Pe dl Bode sau pe Virgil Popescu?

Sunt oameni importanți (cei de lângă Orban), care vor rămâne în PNL și vor avea un rol în PNL, dar doar vă spuneam că niciun ministru în afară de Oros, dintre președinții de Consilii Județene… Avem 17, unul se află lângă (Orban). Trei nu s-au exprimat încă – Dunca de la Caraș, Cionca de la Arad și Bolojan de la Oradea, dar 13 sunt lângă dl Cîțu.

Dintre primarii de mari orașe, Chițac, Boc, Popa, Lungu vor veni alături de noi, Chirica și alți și alții”.

Cât despre dosarele din Statele Unite care l-au vizat pe Cîțu, Bogdan a spus: „Sunt dosare apărute, care au fost realizate în calitate de cetățean al planetei, al României, nu în calitate de premier sau ministru de Finanțe. Sunt dosare de acum 21 ani”.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul