alexandru rafila 1

Alexandru Rafila a fost reclamat la DNA de doi deputați de la USR. Motivul plângerii pe numele ministrului Sănătății îl reprezintă morțile cauzate de infecții nosocomiale. Intr-o interventie la Antena 3 CNN, Alexandru Rafila a respins acuzațiile.

„Nu am niciun fel de comentariu la ceea ce face domnul Ungureanu, pentru că dânsul are ieşiri pe care eu nu le consider normale şi din punct de vedere al agesivităţii, şi al conţinutului, al limbajului şi nu vreau să fac niciun fel de comentarii.”, a spus Alexandru Rafila, la Antena 3 CNN.

Își aleg singuri gradul de implicare în proiect, „Aşa cum am făcut şi până acum, nu o să comentez în niciun fel ceea ce face domnul Ungureanu în fiecare zi, fie prin postări, fie prin declaraţii publice, plângeri la tot felul de instituţii ale statului. Noi ne vedem de treabă şi rezolvăm problemele pe care le au pacienţii din România, cu profesionalism.”, a adăugat acesta.

Plângere penală făcută de deputatul Emanuel Ungureanu, împotriva lui Alexandru Rafila
„Astăzi, voi depune la DNA, în calitate de deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților, o plângere penală împotriva ministrului Sănătății, Alexandru Rafila și a funcționarilor din Ministerul Sănătății pentru că, în ciuda avertismentelor oficiale, acesta refuză să respecte legile emise de Parlamentul României.”, a anunțat Emanuel Ungureanu, astăzi, pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *