Președintele Klaus Iohannis nu a invitat liderii AUR și USR la recepția de 1 decembrie, organizată la Palatul Cotroceni.

Reacția lui George Simion, după ce a aflat că Iohannis nu invită opoziția la recepția de 1 decembrie. La Palatul Cotroceni va avea loc, vineri, o un eveniment organizat cu prilejul Zilei Naționale a României.

Reacția lui George Simion, după ce a aflat că Iohannis nu invită AUR la recepția de 1 decembrie

Deși la recepția anuală organizată de președintele Klaus Iohannis sunt așteptate sute de persoane, reprezentanții USR și AUR nu au fost invitați la eveniment. Informația a fost confirmată de liderii partidelor pentru Digi 24.

Dan Barna a primit invitație ca vicepreședinte al Camerei Deputaților

De altfel, reprezentanții AUR susțin că în niciun an nu au primit invitații la recepția organizată la Palatul Cotroceni de Ziua Națională a României. Ei vor participa la evenimentele organizate la Alba Iulia.

În aceeași situație se află și liderul USR, Cătălin Drulă. „Nu are invitație Cătălin. A primit doar Dan Barna, dar ca vicepreședinte al Camerei Deputaților”, a transmis Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al USR, potrivit sursei citate.

De asemenea, liderii partidelor AUR și USR nu au participat nici în 2021 la recepție. La vremea respectivă, s-a specificat că a fost luată această hotărâre deoarece nu dețineau certificat verde COVID, pentru a putea intra la Palatul Cotroceni.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *