Un român a insultat judecătorul și s-a bătut cu gardienii, la proces
Un român a insultat judecătorul și s-a bătut cu gardienii, la proces

Un român a insultat judecătorul și s-a bătut cu gardienii, la proces. Românul în vârstă de 37 de ani a fost arestat după ce a transmis în direct pe rețelele sociale cum jignește judecătorul și personalul instanței, în Zaragoza, Spania.

Bărbatul fusese arestat după o altercație violentă în Zaragoza și s-a dezlănțuit la Judecătoria Socială numărul 5, din Vidal de Canellas. Nemulțumit de decizia instanței, din 24 iunie 2023, bărbatul i-a insultat pe judecătorul și pe avocatul de la justiție, care s-au pronunțat cu privire la incapacitatea sa de muncă, numindu-i „corupți”. Judecătorul a cerut sprijinul polițiștilor, dar românul a continuat cu atitudinea sfidătoare, refuzând să părăsească imobilul.

Bărbatului recalcitrant i s-a comunicat că urmează să fie propus și pentru o sancțiune penală, transmite B1TV.

Ulterior, scandalul s-a mutat în clădirea Fueros de Aragón, unde se află instanțele penale și unde bărbatul s-a bătut cu gardienii, folosind din nou telefonul mobil pentru a transmite în direct.

Ofițerii de securitate au încercat să-l determine să-și închidă mobilul, moment în care bărbatul l-a lovit pe unul dintre ei. A urmat apoi intervenția mai multor polițiști naționali, care au fost zgâriați și loviți.

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat și dus la secția de poliție. După ce s-a prezentat marți la tribunalul de serviciu, românul a fost eliberat în așteptarea procesului. Acesta este cercetat penal pentru două infracțiuni: atac și divulgare de secrete.

Scandalul a stârnit o serie de reacții negative în Spania. Unii oameni au criticat comportamentul bărbatului, spunând că este o insultă la adresa justiției. Alții au cerut o pedepsire mai aspră pentru bărbat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *