ODAmaD00NDAmaGFzaD02N2ZjNDY5YmVjZTc5MjY2YjUwNjVmZjJmYjE3NTgyOA.thumb

Premierul Finlandei, Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a fost filmată în timp ce petrecea, dansa și consuma alcool cu prietenii, printre care personalități din țară, precum un parlamentar și o prezentatoare de știri, transmite Politico, care citează un articol de miercuri al ziarului Iltalehti.

Sanna Marin a apărut în imagini video publicate pe rețelele sociale, în care petrecea cu parlamentarul Ilmari Nurminen și prezentatoarea de știri Tinni Wikström, printre alții. Imaginile scurse în spațiul public, distribuite prin mai multe videoclipuri în Instagram Stories, o arată pe Marin dânsând expansiv cu câțiva prieteni, oamenii fiind auziți pe fundal strigând despre cocaină, potrivit presei finlandeze, potrivit Digi 24.

Într-o conferință de presă de joi dimineață, Marin a negat că ar fi folosit droguri și a spus că nu are „nimic de ascuns”.

„Am dansat, cântat, sărbătorit, am făcut lucruri legale”, a spus premierul. Marin a adăugat că nu a băut mult alcool. Sanna Marin a negat că ar fi folosit droguri și a spus că nu are „nimic de ascuns”.

Clipurile au declanșat reacții amestecate pe internet, unii critici atacând-o pe Marin pentru ceea ce ei spun că este un comportament iresponsabil, în vreme ce alții văd o potențială creștere în popularitate pentru premierul de 36 de ani. Marin a fost atacată în decembrie anul trecut pentru că a ieșit noaptea să petreacă la scurt timp după ce un coleg din guvern a fost testat pozitiv la coronavirus.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *