bacanu

Violeta Alexandru spune că un grup de oameni a făcut scandal la depunerea candidaturii lui Cristian Băcanu. Ministrul Muncii expune faptul că aceasta este imaginea PSD-ului.

„Urlete dinspre un grup de agitatori apărut dintr-o dată la evenimentul, extraordinar de civilizat, de depunere a candidaturii lui Cristian Băcanu – candidat PNL&USR-PLUS la Primăria Sector 5. Urlete ca să acopere intervențiile noastre. Amenințări. Provocare. Acesta este PSD în București. Pe vremea lui Dragnea-PSD, ne-au gazat în 10 august în Piața Victoriei. Cu Firea-PSD tot în Bucureștiul în care ne-au gazat, ne agresează verbal, fac orice ca să ne intimideze.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Violeta Alexandru susține că cei de la PSD au un mod agresiv de a face politică. „Acesta este PSD în București, oameni buni! Să nu uităm! Acesta este felul lor agresiv de a face politică. Dreapta s-a unit în București tocmai pentru a lupta cu agresivitatea din politică, cu abuzurile PSD, cu grupurile lor de interese – disperate în perspectiva pierderii alegerilor. Suntem aproape să reușim! PNL&USR-Plus București.”, adaugă aceasta.

Ea asociază imaginea clanurilor interlope cu cea a celor de la PSD. „Nu se poate trăi cu frică în Capitala României. Clanurile interlope încearcă să se impună prin violență, la fel și PSD. Chem alături de noi pe toți oamenii de bună credință din București. Este nevoie mai mult ca oricând de fiecare bucureștean care are curaj să nu se lase intimidat de agresiunea PSD.”, continuă ea.

Ministrul Muncii așteptă să vadă schimbări radicale în București. „Pentru o Capitală civilizată! Sunt pentru un Nou București, pentru unul civilizat în care oamenii să studieze, să muncească, să își petreacă liniștiți vârsta pensionării.”, încheie ministrul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *