Primarii Sectoarelor 1 şi 6 sunt protagoniștii unui schimb de replici acide, care a avut loc chiar pe Facebook. Disputa verbală a început după ce Clotilde Armand a anunțat că Poliția a ridicat un Ferrari parcat neregulamentar în Sectorul 1. Edilul de la Sectorul 6 a reacționat și a cerut „un schimb de experiență” pentru că „n-am prins şi noi un Ferrari!”. „Deja ai făcut acest schimb de experienţă, nu cu noi, cu PSD Bucureşti, adică cu Gabriela Firea”, i-a răspuns Clotilde Armand.

Totul a început după ce Clotilde Armand a postat, marţi, o fotografie cu un autoturism Ferrari ridicat de poliție din Sectorul 1, după ce șoferul mașinii a parcat pe o trecere de pietoni, scrie Gandul.

„Poliţiştii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Proprietarul acestui autoturism Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acţiunea de ridicare a maşinilor parcate pe trecerile de pietoni şi parcate neregulamentar în Sectorul 1. PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poţi parca neregulamentar în Sectorul 1”, a scris Armand, pe pagina ei de socializare.

Reacția primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu a întârziat mult. El a scris următoarele pe Facebook:

„Fac ceva greşit, ceva îmi scapă. De când am venit primar am înfiinţat de la zero un serviciu de ridicare de maşini. Cu regulament nou, cu resurse alocate, am identificat mii de rable pe care le-am notificat (ştiti procedura aceea de 7 luni), am facut rost de teren pentru depozitare, contracte cu remat-ul etc. Ce-i drept, ne-am focalizat pe maşinile abandonate. Noi am ridicat cca. 1200 şi alte mii au fost luate de pe spaţiul public de către proprietari în urma notificărilor (iminenţa ridicării). Acum avem o baza de date cu încă 1500 de maşini ce aşteaptă să facă sorocul şi să le ducem la remat. Ce vreau să spun… al dracului, n-am prins şi noi un Ferrari!”, a scris Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *