Şeful ASF, Nicu Marcu, a fost audiat în Parlament, după falimentul Euroins.

Șeful ASF, Nicu Marcu, va da explicații pentru a spune de ce s-a ajuns la ridicarea autorizaţiei companiei Euroins şi ce soluţii sunt pentru scumpirea poliţelor RCA, potrivit Antena 3 CNN.

Întrebat ce întrebări îi vor pune șefului ASF, George Simion a răspuns:

”După patru falimente girate de această instituție, dacă mai vede rostul instituției și când va părăsi scaunul de președinte al ASF”, a spus Simion.

”Eu nu știu ce Guvern avem și dacă mai avem Guvern. Peste 2 milioane de păgubiți care girează în continuare această conducere politică a ASF-ului. Mi se pare inadmisibil așa ceva.

Mi se pare la fel inadmisibil faptul că nu s-a semnat hotărârea de înființare a CEC Asigurări, trebuiau luate măsuri urgente, măsuri curajoase, nu blocarea instanțelor, cum a fost cazul la City Insurance, când, dacă vă uitați acum pe portalul judecătoriilor, jumătate din procese sunt legate de despăgubiri cu City Insurance.

Va fi o pondere mult mai mare la Euroins. Mult mai mulți aveau asigurări la Euroins, o cotă de piață de peste 30%, iar românii trebuie să vadă măsuri din partea acestui Guvern.

(…) La ASF s-au întâmplat salarii, nu doar 12-15 salarii de câte 10, 12-14.000 euro, dar ei nu au supravegheat și nu au intervenit asupra pieței financiare”, a mai spus George Simion pentru Antena 3 CNN.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *