Dorin Meran, șeful Gărzii de Mediu din Tulcea, a fost reținut de DNA

Dorin Meran, șeful Gărzii de Mediu din Tulcea, a fost reținut de către procurorii DNA Constanța, în urma unui flagrant în care a fost prins luând mită în valoare de 25.000 de lei într-un restaurant din Tulcea. Procurorii anticorupție intenționează să solicite arestarea sa pentru 30 de zile.

Dorin Meran este acuzat că ar fi pretins și primit o sumă de 25.000 de lei și alte foloase necuvenite de la un om de afaceri. Scopul pretinsei mite era de a evita aplicarea unei amenzi sau sancțiuni mai grave în urma unui control al societății comerciale administrate de martorul din cauză, transmite B1TV.

Faptele au avut loc în perioada 30 august – 04 septembrie 2023. La data de 04 septembrie, suma de bani pretinsă anterior a fost remisă inculpatului în autoturismul său, moment în care s-a procedat la constatarea infracțiunii în flagrant.

Urmărirea Penală: Inculpatului Meran Dorin i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile conform procedurilor legale. La data de 05 septembrie 2023, acesta va fi prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *