Selly a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că și-a serbat ziua de naștere la o petrecere cu manele care a avut loc într-un local din Ilfov, weekendul trecut. Alături de el au mai primit amenzi și alți participanți la petrecere, precum manelistul Tzancă Uraganul. La două zile de la incident, Selly a reacționat pe contul său de Youtube, acuzând ipocrizia autorităților și incorectitudinea legilor sanitare.

Vloggerul consideră că legea „este foarte stupidă” pentru că „cluburile sunt pline“ şi regulile nu se aplică „pentru toată lumea la fel“.

Văd că s-au terminat toate problemele țării, iar România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de-ai mei de ziua mea. Este ireal câtă ipocrizie în țara asta! Eu chiar cred că pandemia asta există și că e un pericol real. Chiar cred că trebuie să avem grijă, nu sunt pe conspirații din alea că pandemia e o invenție, că e făcută în laborator. Nu Poliția e cea care trebuie înjurată, Poliția nu face legea, doar o aplică și în cazul ăsta oamenii legii doar și-au făcut meseria”, spune vloggerul.

Au constatat ce s-a întâmplat și au aplicat sancțiuni conform legii. Problema e legea, legea e foarte stupidă! Legea ar trebui să fie aceeași pentru toți. Cum e aceeași pentru toți când toate cluburile sunt pline? Pe bune, pandemia asta durează de un an, nu-mi spuneți că nu v-ați chemat prietenii la ziua de naștere, pe bune acum. Eu îmi asum, am încălcat legea și am plătit. Am încercat să iau toate masurile că să nu ia nimeni COVID de acolo de la petrecerea mea.”

Selly a fost amendat, dar iată de ce a ales manelele la petrecere

Andrei Șelaru – Selly a precizat că a luat măsuri de protecție înainte de eveniment, cerându-le tuturor participanților să se testeze. El a explicat și preferința inedită pentru… manele.

Acesta a mai precizat că a luat măsuri de protecție înainte de eveniment, cerându-le tuturor participanților să se testeze.

Polițiștii au identificat până acum trei persoane, pe care le-au amendat cu câte 15.000 de lei, relatează B1TV.

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției Ilfov.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *