AUR
AUR

Senatorul AUR, Sorin Lavric, a postat pe contul personal de pe reţeaua Facebook un mesaj antivaccinist în care a declarat că certificatul verde este un „buletin” care atestă „condiţia de sclavi”. În opinia senatorului, certificatul de vaccinare este o patalama „menită a ne segrega”.

„Certificatul verde nu este doar o neobrăzare iraţională venită din partea unor autorităţi slugarnice, care au încetat să se mai îngrijească de sănătatea noastră, dar în plus este expresia unui dictat politic”, a declarat senatorul AUR, Sorin Lavric într-o postare publicată luni, 22 noiembrie, pe Facebook.

Într-un mesaj video de circa 2 minute, senatorul AUR mai spune că „certificatul este dovada unor  intenţii criminale: vor să ne trateze până ne vor băga în mormânt”.

Senatorul AUR vorbeşte, în acelaşi timp, despre un „război” care nu mai este nici politic nici medical, ci va fi unul „spiritual”.

„Nemerncii aceştia vor să ne înrobească voinţa, să ne îmbolnăvească trupurile şi să  ne sufoce credinţa”, a declarat Lavric.

Senatorul AUR este de părere că românii vor fi „duşi cu zăhărelul” din şase în şase luni pentru a li se face un rapel „până când veţi fi îndopaţi cu viruşi până într-atât de mult încât veţi deveni voi înşivă vectorii de răspândire a epidemiei ”.

Sorin Lavric, AUR, elogii pentru foştii legionari în parlament

Anul trecut, în presă au apărut mai multe fragmente scrise de Sorin Lavric, senator AUR, care conțineau jigniri la adresa femeilor, pentru care senatorul AUR a fost reclamat la CNCD.

Sorin Lavric susținea într-una dintre scrierile sale publicate în anul 2019 că „bărbații nu caută în femei deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea” și că „o mie de femei erudite strânse laolaltă nu fac cât fascinația uneia singure din cele care au privilegiul nurilor”.

În martie 2021, Sorin Lavric, senator AUR, a mai fost implicat într-un scandal în parlament, după ce a adus elogii legionarilor.

Deputatul Silviu Vexler a declarat, cu acea ocaz

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *