Un guvern minoritar este posibil și este a doua variantă
Un guvern minoritar este posibil și este a doua variantă

Un guvern minoritar este posibil și este a doua variantă în cazul în care USR-PLUS nu vrea să mai continuie actuala coaliție, afirmă secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

Liberalii iau în calcul și varianta unui guvern minoritar PNL, a afirmat Sighiartău.

Robert Sighiartău a transmis că prima variantă a PNL rămâne, totuși, alianța cu USR-PLUS „pentru o majoritate viabilă pe termen mediu și lung”.

Secretarul general al PNL i-a descris pe foștii colegi de coaliție drept „imaturi”, iar USR-PLUS ca un partid lipsit de experiență guvernamentală și că nu știe să reacționeze în cazul unei crize, și nici nu înțelege ierarhia statului român”.

Sigur că prima variantă astfel încât să avem o majoritate viabilă pe termen mediu și lung este să rămânem în formula cu USR PLUS, însă rediscutate anumite lucruri și revizuit comportamentul USR-PLUS, care din punctul meu de vedere și al nostru este imatur și se vede foarte clar că este un partid lipsit de experiență guvernamentală și că nu știe să reacționeze în cazul unei crize, și nici nu înțelege ierarhia statului român.

A doua variantă bineînțeles că poate fi și un guvern minoritar, nu e nicio problemă.

Înțeleg că PSD nu vrea să guverneze țara și variante sunt viabile, dar, așa cum v-am spus, eu cred că în acest moment, din păcate, o țară întreagă se uită consternată la ceea ce se întâmplă și nu înțelege cum cei de la USR au adus în acest moment țara într-o criză politică.

Din păcate, suntem într-o situație în care nu trebuia să ajungem, mai ales că vine valul 4 al pandemiei și ați văzut că numărul de cazuri a crescut considerabil. Avem câteva probleme generate tot de criza pandemică, cu inflația, cu criza economică, care se manifestă sub alte moduri, creștere foarte mare de prețuri, creșteri de facturi”, a afirmat secretarul general al PNL, la B1TV.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, marți seară, că liberalii nu vor renunța la Florin Cîțu. El a spus că reprezentanții USR-PLUS „o să vină la guvernare” și cu Florin Cîțu premier.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *