Legalitatea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură trebuie verificată pentru ca parlamentarii PNL să participe la ședința din parlament. Până atunci, liberalii nu vor fi prezenți în sala de plen, asttfel că este dificl de realizat cvorumul.

Florin Cîțu și susținătorii săi din PNL au convocat din nou, miercuri, Biroul Politic Național al partidului, care trebuie să ia și această decizie.

Legalitatea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură, motiv de absență. Cîțu, despre poziția parlamentarilor PNL pe tema moțiunii.

BPN va lua mai multe decizii azi. Niciun parlamentar PNL nu va face demersuri pentru dărâmarea propriului Guvern sau a premierului Cîțu. Altfel, vor fi supuși sancțiunilor statutare. Niciun parlamentar PNL nu va face guvern cu PSD.

Parlamentarii PNL nu vor participa la plenul reunit convocat de președinți celor două camere (Ludovic Orban și Anca Dragu), la ședințele Birourilor permanente, unde se discută calendarul moțiunii USR AUR depusă nelegal până la verificarea legalității semnăturilor”, a declarat Florin Cîțu, potrivit B1TV.

Florin Cîțu a făcut anunțul în contextul în care șefii celor două Camere ale Parlamentului, Ludovic Orban și Anca Dragu, au convocat pentru miercuri, ora 16.00, plenul Legislativului pentru a fi citită moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *