Vergil Chițac a deschis procese pentru recuperarea a 20 de milioane E
Vergil Chițac a deschis procese pentru recuperarea a 20 de milioane E

Vergil Chițac a deschis procese pentru recuperarea unor prejudicii de 20 de milioane de euro, suferite de Primăria Constanța. Primarul orașului l-a chemat în judecată pe fostul primar, Radu Mazăre, dar și pe alți foști demnitari cu probleme penale, considerați răspunzători de sărăcirea bugetului orașului.

Vergil Chițac, a anunțat că a depus acțiuni în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată. „Mazăre, Constatinescu, Nejloveanu, Giurgiucanu, Borcea și alții trebuie să plătească din banii lor prejudiciul creat constănțenilor” a spus Chițac.

Vergil Chițac are calitatea de reclamant în cele șapte dosare înregistrate în civil de municipalitate la Tribunalul Constanța, relatează B1TV.

„Pentru cei care încă se îndoiesc de faptul că în Constanța s-a schimbat macazul, pentru cei ce speră că vechile metehne vor fi în continuare tolerate, celor ce se lupta pentru păstrarea beneficiilor și privilegiilor dobândite ilicit, celor ce sunt încrezători că m-ar putea face parte la ilegalitățile lor, celor ce speră că voi ascunde sub preș mizeria administrațiilor anterioare, le transmit, din nou, un mesaj ferm de toleranță zero la corupție și orice altă forma de încălcare a legii”, a scris Vergil Chițac, luni seară, pe Facebook.

El a explicat că „sumele puteau fi deja confiscate când au fost condamnați dacă Felix Stroe nu propunea neangajarea Consiliului Local ca parte vătămată în proces”.

„Am depus acțiuni în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată. Mazăre, Constantinescu, Nejloveanu, Giurgiucanu, Borcea și alții, trebuie să plătească din banii lor prejudiciul creat constănțenilor. Sumele puteau fi deja confiscate când au fost condamnați dacă Felix Stroe nu propunea neangajarea Consiliului Local ca parte vătămată în proces. El a propus, consilierii au votat cu 2 mâini, căci deh, de aceea avem un cartier pe malul mării numit al Consilierilor. Am făcut acest pas pe care defuncta administrație a refuzat să-l facă pentru a-și proteja capii și acoliții. Am încredere că justiția ne va da și de această dată dreptate și vom recupera prejudiciul cauzat. Aveți încredere!”, a adăugat primarul Constanței.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *