https www.gandul.ro wp content uploads 2022 04 vmpIWhj4C O0ZBp5

Starea de sănătate a președintelui rus, Vladimir Putin, este pusă sub semnul întrebării, după ce un clip recent îl înfățișează tremurând.

Pe fondul zvonurilor despre starea sa de sănătatea precară, un nou videoclip dat publicității îl înfățișează pe Putin cu mâinile tremurânde, în timp ce îl salută pe liderul Belarusului, Aleksandr Lukaşenko.

Clipul, care a fost filmat chiar înainte ca Rusia să invadeze Ucraina îl înfățișează pe „Putin în timp ce tremură incotrolabil”, potrivit jurnaliștilor de la DailyMail. Imaginile au fost urmărite de mai bine de un milion de ori pe Twitter.

Recent, presa internațională care citează surse ale Pentagonului, a dezvăluit că liderul rus ar fi în agonie din cauza unui cancer. În schimb, alte voci au susținut că Putin ar suferi de Parkinson.

„E pe steroizi anabolizanți pentru culturiști”

Lord David Owen, fost secretar de stat pentru afaceri externe și Commonwealth din UK, spune că înfățișarea liderului rus pare a trăda folosirea steroizilor anabolizanți, substanțe folosite de atleți pentru creșterea performanței, dar care au efecte secundare vizibile și periculoase. Așa s-ar explica schimbările evidente de pe chipul liderului rus. „Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Oamenii zic, oh, e operație estetică sau Botox, dar eu nu cred asta nicio clipă. El e pe steroizi anabolizanți pentru culturiști – că este mândru de mușchii lui și se dezbracă la bustul gol – ori e pe corticosteroizi. Dacă iei aceste substanțe așa ți se transformă fața”, a declarat Lord Owen, la Times Radio.

FOTO: Twitter/ kenolin1

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *