Viorel Cataramă a povestit cum a făcut primul milion de euro
Viorel Cataramă a povestit cum a făcut primul milion de euro

Viorel Cataramă, om de afaceri și politician, a povestit cum a făcut primul milion de euro. Dacă în politică nu a avut rezultate notabile, Viorel Cataramă, fondatorul Mișcării Patrioților Români, nu se poate spune însă că nu a cunoscut succesul în afaceri.

Viorel Cataramă a vorbit despre cum a făcut bani imediat după revoluție, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

“Să nu uităm că eu provin din Bacău, dintr-o familie modestă și singura mea șansă de reușită în viață a fost să învăț și să muncesc de dimineață până seară. Ceea ce am și făcut. Ca urmare a acestui lucru, fără niciun fel de conexiune cu regimul comunist, am reușit să ajung directorul unei firme belgiene, pentru Europa de Est, în 1988. Am luat cunoștință de economia de piață liberă și de cum se fac afacerile, încă de pe timpul comunismului. Prin urmare, în 1990 eram pregătit din acest punct de vedere, iar piața românească era complet lipsită de bunuri de folosință îndelungată (…) Vindeai mobilă, încasai valută, cu valuta încasată cumpărai diverse obiecte, iar abia pe acelea le vindeai cu profit de 6000%. Am învățat singur să fac bani! Am fost atent, am văzut piața, am văzut cum se fac afacerile, am văzut în timpul comunismului că nimeni nu se gândea la profit, ci doar la cantitate”, a spus Viorel Cataramă.

Trecând de la capitolul bani la capitolul dragoste, Viorel Cataramă a povestit care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut. Acesta a mărturisit că își răsfață persoana iubită cu vacanțe exotice.

“Sunt persoane care consideră că bărbatul este dator să ofere partenerei o bucurie, o vacanță. Eu fac parte din această categorie. Mi se pare firesc să mergi în Maldive când ești îndrăgostit!”, a spus Cataramă, cu referire la partenera lui de viață, medicul estetician Adina Alberts.

La alegerile locale din septembrie, Biroul Electoral al Circumscripției Electorale București a invalidat candidatura lui Viorel Catarama în alegerile pentru Primăria Capitalei, precum și lista de candidați ai partidului său pentru Consiliul General.

În 2019, la alegerile prezidențiale, Cataramă a obținut 0,53% din preferințele electoratului, respectiv 48.622 voturi.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *