Viorica Dăncilă, replică pentru Florin Cîțu: „Este normal ca orice lucru bun să îl atace”
Viorica Dăncilă, replică pentru Florin Cîțu: „Este normal ca orice lucru bun să îl atace”

Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici trebuie să vină în faţa Parlamentului pentru a da socoteală pentru „haosul economic creat de OUG 114”, a spus ministrul finanțelor, Florin Cîțu. Fostul premier i-a dat imediat replica demnitarului PNL, vorbind despre „binefacerile” guvernului, PSD, adică mărirea salariilor, plafonarea prețurilor și creșterea economic- a doua din UE- după spusele Vioricăi Dăncilă.

Florin Cîțu refuză să vină la audieri a fost chemat la audieri în comisia parlamentară de buget-finanțe, dar a refuzat să vină și a indicat către cei pe care îi consideră vinovați de situația economică dezastruoasă găsită de PNL la intrarea la guvernare. ‘Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici trebuie să vină în Parlament’ a spus ministrul finanțelor.

Imediat, Viorica Dăncilă s-a simțit datoare să-i răspundă, luându-i apărarea și fostului ei ministru de finanțe, Eugen Teodorovici, arată publicația Știri pe Surse. Dăncilă s-a lăudat cu măsurile pe care le-a luat cât timp s-a aflat în fruntea Guvernului.

„Iar aduce în spaţiul public informaţii lipsite de adevăr. Domnul Cîţu a fost chemat în faţa Parlamentului şi nu a vrut să vină. Asta spune multe despre dânsul. Mai mult decât atât, dl Cîţu a fost invitat de fostul ministru al Finanţelor la o discuţie cu cifrele pe masă. Nu îmi este teamă să vin în Parlament să discut despre OUG 114, pentru că a adus multe lucruri bune. A mărit salariile din construcţii, a plafonat preţul la gaze, astfel încât să putem proteja populaţia de facturi foarte mari la gaze, lucruri foarte bune. Dar dl Cîţu este învăţat să facă doar lucruri mai puţin bune pentru România, aşa că este normal ca orice lucru bun să îl atace. Eu ştiu un lucru. Că de la a doua cea mai mare creştere economică din UE pe care a avut-o România când eram noi la guvernare, dl Cîţu ne-a dus spre criză, lucru care se desprinde din declaraţiile dânsului”, a declarat Viorica Dăncilă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *