Vlad Voiculescu anunță că va discuta cu Nicușor Dana despre posibilitatea carantinei în București

Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Bucureștiului, a declarat, marți, la Europa FM că „lucrurile nu par să meargă în direcția bună” în ceea ce privește evoluția crizie COVID-19 în București. În acest context, el a spus că trebuie luată în calcul carantinarea Bucureștiului.

„Terapiile Intensive sunt pline în spitalele din București, cu siguranță dacă lucrurile continuă așa, și nu par să meargă în direcția bună, va trebui luată în considerare inclusiv solicitarea carantinei. Voi avea o discuție cu primarul general al Capitalei”, a declarat Vlad Voiculescu, marți, într-o intervenție la Europa FM.

Vlad Voiculescu anunță că va discuta cu Nicușor Dana despre posibilitatea carantinei în București

Întrebat dacă vorbește despre posiblitatea carantinării Capitalei în calitate de viceprimar, Vlad Voiculescu a punctat că în acest moment „calitatea mea este de consilier general”, dar și că urmează să aibă o discuție cu Nicușor Dan mai târziu.

Reacția vine după ce Capitala a înregistrat marți 1.946 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr zilnic de infectări de la începutul epidemiei. Cifra reprezintă 26,16% din totalul celor 7.439 de îmbolnăviri confirmate astăzi la nivel național. În ceea ce privește rata de infectare în București, aceasta a ajuns al 6,56 la mia de locuitori. De la începutul crizei, în București au fost înregistrate cele mai multe dintre cele 524.675 de cazuri, respectiv 77.796.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *