Vladimir Putin împlinește 70 de ani, iar Patriarhul Kirill al Moscovei și al întregii Rusii i-a binecuvântat pe episcopi și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se arată că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel la enoriași și vine cu un îndemn. Ierarhul cere ca rușii „să se roage pentru sănătatea președintelui”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, în biserici va fi pronunțată și o „rugăciune specială pentru sănătatea liderului rus”, informează site-ul Meduza.

Kremlinul a anunțat agenda președintelui la împlinirea a 70 de ani

Liderul de la Kremlin va avea un program încărcat în orașul său natal, Sankt Petersburg. Vladimir Putin va avea o serie de întâlniri oficiale și va participa și la o întâlnire informală cu liderii țărilor CSI.

Într-un interviu acordat publicațiilor federale, secretarul de presă prezidențial a remarcat că protocolul întâlnirii informale nu prevede înmânarea cadourilor, potrivt readovka67, citat de B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *