Volodimir Zelenski împlinește miercuri 45 de ani. Miercuri, 25 ianuarie, își serbează ziua de naștere, alături de soția lui Olena, care avea 17 ani când l-a cunoscut.

Liderul de la Kiev împlinește vârsta de 45 de ani. Cu aceasta ocazie, Olena Zelenska a venit cu un mesaj special arată B1TV.

Sunt adesea întrebată cum s-a schimbat anul acesta. Și mereu răspund: ‘Nu s-a schimbat. El este la fel. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam șaptesprezece ani. Dar, de fapt, ceva s-a schimbat: acum zâmbește mult mai puțin. De exemplu, ca în această fotografie… îți doresc mai multe motive ca să zâmbești.

Și știi de ce este nevoie. Toți știm. Ai destulă încăpățânare. Principalul lucru este să ai multă sănătate. Așa că fii mereu sănătos! Vreau să zâmbesc mereu cu tine. Dă-mi această oportunitate!”, a scris soția președintelui ucrainean, Olena Zelenska.

Volodimir Zelenski este un fost comediant, scenarist, producător de filme și actual politician care, din 20 mai 2019 ocupă funcția de președinte al Ucrainei. Pe 24 februarie 2022, când președintele rus a anunțat începerea ”operațiunii militare speciale” în Ucraina. Liderul de la Kiev a declarat stare de război.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *