Alexandru Marin

Alexandru Marin este un tânăr membru al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). El a reușit, în anul 2016, să prindă un post de consilier local la Sectorul 4, cu toate că era supleant pe lista de candidați.

Născut la Nisa, Franța, în anul 1990, Marin Alexandru a fost consilier local doar până în anul 2018, când a renunțat la mandat.

Potrivit declarației de avere completate la data încetării mandatului, Alexandru Marin nu are case, terenuri, mașini sau alte bunuri de valoare. Singurul său venit era indemnizația de consilier local, care a fost de peste 10.000 în anul 2017.

Marin Alexandru era asociat la Urban Home Development (fondată în 2015 alături de Sorin Neacșu). Politicianul are părți sociale și la Urban Home Residence (fondată în 2017 tot alături de același asociat). În anul 2019, politicianul ieșit din Urban Home Development, în favoarea Anei Maria Marin.

Potrivit Ministerului Finanțelor, în anul 2018, Urban Home Residence, care are ca obiect de activitate dezvoltare/promovare imobiliară. Firma a raportat un profit de peste 1,1 de milioane de lei, la o cifră netă de afaceri de 1,8 de milioane de lei.

Cealaltă companie la care Marin are același obiect de activitate. Urban Home Development, a înregistrat, în anul 2018, un profit de aproape 200.000 de lei. Firma a avut o cifră netă de afaceri de aproape 2,7 milioane de lei. În 2019, compania a dezvoltat un complex de apartamente de lux în Pipera. Prețul unui apartament de 3 camere este de peste 100.000 de euro. Firma este și parte a unei proiect european de 1 milion de euro.

Conform CV-ului publicat pe LinkedIn, Marin a urmat cursurile Leysin American School din Elveția. El a absolvit și European Business School (EBS) din Londra. Totodată, Marin Alexandru a studiat și la University of Toronto.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *