amanta lui Teodorovici

#OrlandoGate a făcut ravagii la nivelul funcționărimii social democrate din jurul  ministrului de finanțe. LumeaPolitica.ro revine cu o nouă înregistrare și cu informații despre amanta lui Teodorovici.

Cutremur în funcționărime după #OrlandoGate

La o zi de la publicarea de către LumeaPolitica.ro a înregistrărilor dintre Loredana Constantin și Diana Costache, la Ministerul Fondurilor Europene a domnit haosul. Loredana Constantin, amanta lui Teodorovici, relevase în discuțiile cu Diana, cumnata acestuia, adevăruri ascunse publicului.

Am aflat toți cum își angajează potențații vremii amantele  pe salarii enorme în funcții cheie, Am putut asculta cum activitatea unui minister e blocată de câte o domnișoară nouă spre disperarea „haremului” și am văzut care sunt luptele de clan între paraziții care împânzesc administrația.

Amanta lui Teodorovici a fost „executată”

Majoritatea celor care au ascultat vorbele pline de venin ale Loredanei au cerut răzbunare. În același timp fata pierdea și sprijinul iubitului ei Orlando.

Pana la data de 30/09/2019, Dna. Loredana Amalia Constantin a exercitat, cu caracter temporar, funcția publică de conducere, temporar vacantă, de director general la Direcția Generală Economică.” Se arată într-un răspuns oficial transmis de Ministerul Fondurilor Europene pe adresa redacției.

Același document relevă faptul că fosta, de acum, amanta lui Teodorovici este acum „consilier, clasa I, grad profesional superior, la Direcția Generală Economică.”

Oficial nu exista niciun concurs

În înregistrările prezentate de LumeaPolitica.ro cele două femei din viața ministrului de finanțe vorbesc despre un concurs prin care Loredana să își permanentizeze postul de directoare. Amanta lui Teodorovici se plânge cumnatei că nu poate să-și „aranjeze” comisia.

Oficial concursul și toate referatele despre care vorbește Loredana Constantin în înregistrări nu există. „Nu avem cunoștință la ce concurs face referire Dna. Constantin în discuțiile private și nici la ce concurs avea intenția să își depună dosarul de înscriere.” Se arată în răspunsul MFE.

Cumnata – detașată de o persoană „competentă”

În ceea ce privește situația cumnatei lui Orlando Teodorovici, Diana Costache, situația este și mai complicată.

Ea este detașată de la Ministerul Fondurilor Europene la Ministerul Finanțelor Publice. Detașarea s-a produs la câteva luni după ce cumnatul ei preluase portofoliul finanțelor.

Doamna Costache Florina Diana este detașată prin act administrativ al persoanei care are competenţa legală de numire, emis în condițiile legii, de la Ministerul Fondurilor Europene la Ministerul Finanțelor Publice, începând cu data de 05.09.2018 în funcția publică de conducere vacantă de director general adjunct la Direcția generala pregătire Ecofin și asistență comunitară, potrivit prevederilor Legii nr.188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în vigoare în anul 2018 la data efectuării detașării, respectiv potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare, în vigoare ulterior abrogării Legii nr.188/1999, cu modificările și completările ulterioare.” Se arată într-un răspuns transmis de Ministerul Finanțelor Publice pe adresa redacției. Limbajul este edificator.

Oficialii MFP se ferescă să spună cine a semnat actele și consideră, în mod eronat, că acestea nu sunt publice.

Încă o înregistrare cu amanta lui Teodorovici

Pentru a ilustra mai bine situația funcționarilor publici după șapte ani de guvernare PSD publicăm o nouă înregistrare. Loredana Constantin și Diana Costache vorbesc despre Constantin Saragea.

Acesta fusese bârfit de ele și cu alte ocazii. Era considerat vinovat pentru faptul că presa a aflat despre lipsa studiilor directorului Transelectrica, Dănuț Carașol.

Despre același Saragea, Loredana Constantin spunea că dorește să comaseze mai multe direcții din minister. Ea consideră că nu era în stare să coordoneze oamenii pe care deja îi avea.

Din spusele celor două femei reiese faptul că Saragea, plătit cu 10.000 de lei pe lună ca și director la minister, ajungea la birou spre prânz.

Filmul este subtitrat pentru a înțelege tot.

Abonează-te la canalul de YouTube LumeaPolitica.ro pentru a afla primul noutățile noastre!!!

Constantin Saragea spunea acasă că stă noaptea la minister

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *