dulapuri

Serviciul de Telecomunicații Speciale a deschis licitația pentru atribuirea unui contract de achiziție publică cu privire la achiziționarea de dulapuri metalice de exterior pentru echipamentele de radiocomunicații. Aceștia doresc ca frecvența de atribuire a contractelor subsecvente în perioada de derulare a acordului-cadru să fie de: două contracte subsecvente pentru anul 2022, patru contracte subsecvente pentru anul 2023, trei contracte subsecvente pentru anul 2024, două contracte subsecvente pentru 2025 și un contract subsecvent pentru anul 2026.

Aparatura foarte scumpă este depozitată în dulapuri metalice încuiate, sigilate și prevăzute cu sisteme de alarmare care semnalizează la dispeceratele Serviciului de Telecomunicații Speciale orice tentativă de efracție.

Valoarea totală a acordului-cadru este de 36 milioane de lei, fără TVA, adica 7,3 milioane de euro, fără TVA. Finanțarea achiziției va fi făcută din bugetul Serviciului de Telecomunicații Speciale. Acordul-cadru se va desfășura pe o perioadă de 48 de luni.

Criteriul de atribuire al contractului este reprezentat de „Cel mai bun raport calitate – preț”. Componența finaciară reprezintă un procent de 70% din prețul ofertei, iar durata suplimentară de garanție reprezintă un procent de 30%.

Contractul face referire la achiziționarea de dulapuri metalice de exterior pentru echipamente de radiocomunicații după cum urmează:

1. DMEER TIP A : minimum 30 cpl. – maximum 90 cpl.

2. DMEER TIP B : minimum 55 cpl. – maximum 165 cpl.

3. DMEER TIP C : minimum 48 cpl. – maximum 144 cpl.

4. DMEER TIP D : minimum 35 cpl. – maximum 105 cpl.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *