Robert Negoiță
Anchete

Cum a recompensat Robert Negoiță martorul cheie din dosarul „Prostituție la Rin Grand Hotel”?

Robert Negoiță a recuperat martora cheie din dosarul „Prostituție pentru VIP-uri” și a angajat-o directoare la Primăria Sectorului 3. Manevra este cu atât mai dubioasă cu cât toată acțiunea dosarului s-a desfășurat la RIN Grand Hotel, stabilimentul deținut de Negoiță. Mai mult, la începerea urmăririi penale se vorbea despre prostituate minore care ar fi fost plasate către mai mulți PSD-iști. Martorii nu au declarat nimic, iar la final numai proxeneții s-au dus la pușcărie. Robert Negoiță a fost audiat în dosar.

Aura Turmac Poterașu

Aura Turmac Poterașu de la anticariat la matronat

Acum martorii își continuă viața. Aura Poterașu, actualmente Aura Turmac era prezentatoare TVR la momentul în care procurorii DIICOT au intrat cu bocancii lustruiți și mai multe interceptări telefonice în viața ei liniștită. Ea locuia împreună cu Ion Valeriu Tamarjan. Bărbatul avea împreună cu un partener o agenție de foto-modele în spatele căreia dezvoltase o rețea de prostituție.

După intervenția anchetatorilor Ion Tămârjan și partenerul său au fost condamnați la închisoare. Aura Poterașu a fost audiată și a spus că nu știa nimic despre activitatea prostituatelor. Nu a declarat nimic nici despre implicarea lui Robert Negoiță în acest dosar.

Organiza telefonic rețeaua de prostituate de la RIN Grand Hotel

Din înregistrările existente la dosar și publicate de CanCan în 2015 reiese că Aura Poterașu organiza cot la cot cu proxenetul Tămârjan activitatea rețelei. Ținea evidența fetelor, încerca să găsească prostituate disponibile pentru comenzi și evalua din privire calitățile curvelor.

Într-una dintre conversații ea vorbește despre „Robert”. Anchetatorii și presa au speculat că era vorba despre Robert Negoiță. Zvonurile vorbeau despre o serie lungă de prostituate care au trecut prin paturile de la RIN Grand Hotel ocupate în anumite momente de mari lideri ai PSD.

Ion Tămârjan:- Da! Am luat-o pe RALUCA aicea. Ma descurc! Am mai luat-o. E si CAMELIA MIHAI pe-aicea. Pe CAMELIA am luat-o cu noi.
De vreo saptamana sta pe la BUCURESTI cu noi CAMELIA pe-aici.
AURA TURMAC:- Da?
Ion Tămârjan:- Da!
AURA TURMAC:- (neinteligibil).
Ion Tămârjan:- S-a indragostit, un de-asta. Un verisor de-al lui ROBERT pe ea p-aicea.
AURA TURMAC:- A?
Ion Tămârjan:- Da am auzit ca n-a f….o!
AURA TURMAC:- A? Da astia sunt din familie mai inceti asa. La faze de-astea. Si el si verii lui si toata lumea.
Ion Tămârjan:- Da, da, da!

Aura nu a vorbit, procurorii nu au întrebat și în ciuda faptului că din stenograme pare destul de implicată în activitatea de prostituție ea a rămas la stadiul de martor. Scandalul a făcut-o să plece de la TVR unde prezenta o emisiune matinală.

Robert Negoiță și Aura Turmac Poterașu – colegi de dosar

Robert Negoiță a fost audiat și el în dosar. Acest lucru s-a întâmplat pentru că primarul și proxenetul au fost interceptați telefonic de procurori.

Robert Sorin Negoiţă: Zi-mi şi mie, cine, bruneta şi mai cine?
Ion Tămârjan: Deci, Cristina şi bruneta şi mai aştept pe cineva acum, să vină de la Constanţa, e o tipă care are aici o…da? Deci Cristina e sută la sută, asta duce, îţi duce şi trei într-o seară! N-ai probleme cu ea.
Robert Sorin Negoiţă: Deci nu ştiu cine e Cristina asta, eu o ştiu? Nu o ştiu!
Ion Tămârjan: Nu! N-o ştii, n-o ştii, nu cred c-o ştii!
Robert Sorin Negoiţă: Da e bine, e bine acolo?
Ion Tămârjan: Are nişte sâni, nişte de astea acolo formidabile, deci duce mult de tot! Înţelegi? Da, hai, că o vezi aicea şi Mădălina, ţi-am zis, e la început acum, să n-o forţezi prea tare, dar ţi-am zis aşa, uşor, uşor, e ok! Da’ acuma e un pic pe ciclu! Dar un oral, un asta duce, nu-i problemă!
Robert Sorin Negoiţă: Da’ unde eşti? Pe unde eşti?
Ion Tămârjan: Da? Ok..

Robert Negoiță și Aura se „reunesc” după anchetă

Ancheta în care Aura Poterașu Turmac nu a declarat nimic incriminator despre Robert Negoiță a făcut ca fata să își piardă postul de prezentator la TVR. Imaginea ei era terfelită de presa de scandal. Fata nu și-a mai găsit loc în altă parte.

Aura Poterasu
Aura Turmac, fostă Poterașu martor în dosarul lui Robert Negoiță, angajată la firma lui Negoiță, transferată la primăria lui Negoiță.

Cu un mesaj patetic a anunțat că pleacă din presă și a dispărut din peisaj. La scurt timp Robert Negoiță a angajat-o la Primăria Sectorului 3. În 2015 fata a plecat de la TVR la Ring Media, o firmă a lui Negoiță. Un an mai târziu primarul a decis să nu o mai plătească din bani privați și a trecut-o la cheltuieli publice.

Aura Poterașu Turmac a devenit „expert clasa I principal” la Direcția de Managementul Proiectelor de la Primăria Sector 3. În 2017 martora cheie din dosarul de prostituție a devenit director executiv al DMP din cadrul primăriei conduse de Robert Negoiță. Practic fata din dosarul de prostituție legat de Robert Negoiță a fost recuperată de acesta și pusă directoare în Primăria Sector 3.

S-a căsătorit cu un liberal și l-a convertit

Adrian Turmac
Adrian Turmac și soția sa Aura, fostă Poterașu, martor în dosarul de prostituție în care a fost audiat și Robert Negoiță.

Iubirea este apolitică. Fata s-a căsătorit cu un politician liberal. Ea l-a luat pe soț pe Adrian Turmac. El e un politician cu un calibru mai mic decât al celor implicați în dosarul de la RIN. Dragostea nevinovată a învins prejudecățile. Turmac nu a mai stat să se gândească la istoria plină de zbucium a Aurei. El a luat-o de nevastă și nu a fost gelos nici din cauză că fata roia tot în jurul lui Robert Negoiță.

Acesta era consilier local la Sectorul 4 și fusese ales din partea Partidului Național Liberal. În ultima perioadă acesta s-a distanțat de PNL și se vorbește de faptul că ar urma să se transfere la PSD după alegerile din 2020.

 

Related posts

Alianța Victor Ponta Robert Negoiță e oficială. „Ne-am aliat noi contra doamnei Firea… nici vorbă!” spune președintele Pro România

George Adrian Turmac

A.M. Ionescu

Bădulescu și Negoiță sunt în război

Alina Angelescu

Robert Negoiță candidează ca independent la alegerile locale. Mesajul tranșant către PSD al primarului sectorului 3

Robert Negoiță, vizat de acuzații de fraudă. Curtea de Conturi a găsit facturi umflate și deconturi fictive la Primăria Sectorului 3

Constantinescu Gabriel

Robert Negoiță candidează independent la Sectorul 3

George Dumitrescu

Leave a Comment