Nu există candidați nominalizați pentru alegerile prezidențiale din 2024. Cu toate acestea, mai multe personaje încearcă să fure startul. Momentan se dă o luptă pentru nominalizare. Acest aspect va implica testarea în sondaje de opinie, iar potențialii candidați încearcă să câștige puncte înainte de declanșarea operațiunii. Unul dintre acești prezidențiabili este Mircea Geoană.

Mircea Geoană candidat „pe” ONG în precampanie

Actualul secretar general adjunct al Alianței Nord Atlantice nu a declarat în mod oficial că dorește să candideze la funcția supremă în stat. Cu toate acestea nu a exclus total varianta. El și-a desfășurat o campanie de imagine destul de discretă, dar constantă.

Mircea Geoană a organizat un tur de conferințe cu mediul academic și a primit sprijin de la o serie de primari din PSD, fostul partid condus de el.

Toate manifestările s-au desfășurat sub egida asociației Proiectul România 2030. ONG-ul a avut o campanie constantă de imagine și a reușit să penetreze știrile din presa main-stream în ultima perioadă.

Mircea Geoană campanie electorală

Campania on-line condusă de omul lui Robert Negoiță

ONG-ul care gestionează precampania lui Mircea Geoană a început recent și o ofensivă în social-media. Câteva reclame au început să ruleze și să prezinte activitățile Asociației Proiectul România 2030. Aceste reclame sunt gestionate de Sociallite Media Sollutions SRL.

Compania îl are ca unic asociat pe Bogdan Cătălin Neacșu. Acesta este unul dintre fondatorii Partidului București 2020 care a fost înființat pentru a susține candidatura lui Robert Negoiță la Sectorul 3 în urmă cu trei ani.

sociallite media

Compania care rulează reclamele pentru ONG-ul lui Mircea Geoană are sediul în câmpurile din Popești Leordeni, într-unul dintre blocurile ridicate de familia Negoiță în spatele Hotelului Rin Grand. Sociallite Media Sollutions a rulat anul trecut aproape 700.000 de lei și a beneficiat de aportul unui singur angajat care să gestioneze reclamele viitorului candidat.

neacsu bogdan catalin

Omul lui Negoiță a lucrat și pentru Mihaela Geoană

Vicepreședintele partidului care l-a scos primar în Sectorul 3 pe Robert Negoiță a rulat pe Facebook numai reclame care au legătură cu familia lui Mircea Geoană. În afară de promovarea Asociației Proiectul România 2030, compania Sociallite Media Sollutions are un singur alt client.

În trecut, firma patronată de protejatul primarului de la Sectorul 3 a promovat activitatea Fundației Renașterea. Bogdan Cătălin Neacșu a gestionat campaniile on-line ale fundației al cărei președinte este Mihaela Geoană, soția actualului secretar-general adjunct al NATO.

fundatia renasterea

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *