Ion Poșircaru

Adrian Nicolae Enache a câștigat, la alegerile din 2016, un nou mandat de consilier local la Primăria sectorului 6, el candidând pe listele Partidului Național Liberal (PNL).
Enache Adrian Nicolae este viceprimar al sectorului 6. El a mai ocupat această funcție și în anul 2015, când era și vicepreședinte al filialei PNL sector 6.
Potrivit declarației de avere, Adrian Enache nu deține terenuri, case, mașini sau bijuterii și nici nu a făcut vreun împrumut la bancă. Nicolae Adrian Enache are de luat 21.000 de euro, bani pe care i-a împrumutat, probabil, unor prieteni.

În 2018, Enache Nicolae a câștigat aproximativ 11.500 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 6. Politicianul a mai încasat 25.000 de lei ca marketing director la SC Square Management SRL. Firma este patronată de Raluca Ilie și care administrează imobile pe bază de comission.

Firmele lui Adrian Nicolae Enache

De-a lungul timpului, activitatea sa la diferite firme l-a adus pe Enache Adrian în atenția mass-media.În anul 2007, Nicolae Adrian Enache și sora sa, Valentina Steliana Enache, au înființat firma SC Vagabond Media SRL. Acolo actualul viceprimar al sectorului 6 era administrator și deținea 90% din părțile sociale.

Compania a încheiat mai multe contracte de publicitate cu Primăria sectorului 6, după ce Adrian Enache a câștigat primul mandat de consilier local. În anul 2011, Enache Nicolae Adrian s-a retras din firmă.

Acțiunile au fost împărțite între Valentina Steliana Enache și noul venit, Luca Adrian. Patru ani mai târziu, în 2015, și sora viceprimarului de la sectorul 6 s-a retras din societate. Valentina Enache i-a cedat locul lui Stăncilă Alin Marin.

Perioada 2013-2014 a fost una foarte bună pentru Vagabond Media SRL. În 2013, firma a raportat un profit de peste 525.000 de lei, reprezentând aproape jumătate din cifra de afaceri. În 2014, profitul a crescut la 654.000 de lei cu o cifră de afaceri de 1.526.000 de lei.
În 2011, Adrian Enache a devenit asociat în firma PIART Communication SRL.  Asociații săi erau Anghel Iulian Mihai, Baba Oana Andreea și Vigheciu Adrian Nicolae. Obiectul principal de activitate constă în activități de consultanță în management. Cei patru au închis firma în anul 2015, însă, doi ani mai târziu, în anul 2017, au renunțat la intenția de lichidare și dizolvare simultană.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *