Image default
PNL

Ramona Porumb

Ramona Porumb a intrat în politică în anul 2016, atunci când a candidat, din partea Partidului Național Liberal (PNL), pentru un post de consilier în Consiliul local al sectorului 1.
Deși face parte de doi ani din Consiliul local al sectorului 1, Porumb Ramona este o prezență discretă în viața politică. Nu a fost implicată în procese sau scandaluri, așa că singurele informații disponibile despre Ramona Porumb sunt cele din declarațiile de avere și de interese.
Astfel, anul trecut Ramona Porumb a câștigat aproximativ 2.400 de lei din funcția de consilier local al sectorului 1 și aproape 20.000 de lei ca director executiv al firmei SC Alt Computer SRL. Firma condusă de Porumb Ramona a avut, în 2017, o cifră de afaceri netă de peste 427.000 de lei. Totodată, Porumb Ramona este asociat în firma SC Simaco Import Export SRL, ea deținând 20% din părțile sociale. Alte 25% din părțile sociale ale acestei companii sunt deținute de către Florin Nicolae Andrei Diaconescu, consilier local tot la Sectorul 1 el fiind totodată și unicul asociat al Alt Computer.

Related posts

Toată organizația ALDE Giurgiu trece la PNL. „Ştim să fim numărul 1!”

Constantinescu Gabriel

PNL a scăzut în sondaje, dar rămâne liderul încrederii românilor. De unde vine pericolul

Primarii sunt preocupați de reînceperea cursurilor în școlile și grădinițele din București. Unde sunt cele mai mari probleme?

Andreea Cristescu

Leave a Comment