Porumb PNL
PNL

Ramona Porumb

Ramona Porumb a intrat în politică în anul 2016, atunci când a candidat, din partea Partidului Național Liberal (PNL), pentru un post de consilier în Consiliul local al sectorului 1.
Deși face parte de doi ani din Consiliul local al sectorului 1, Porumb Ramona este o prezență discretă în viața politică. Nu a fost implicată în procese sau scandaluri, așa că singurele informații disponibile despre Ramona Porumb sunt cele din declarațiile de avere și de interese.
Astfel, anul trecut Ramona Porumb a câștigat aproximativ 2.400 de lei din funcția de consilier local al sectorului 1 și aproape 20.000 de lei ca director executiv al firmei SC Alt Computer SRL. Firma condusă de Porumb Ramona a avut, în 2017, o cifră de afaceri netă de peste 427.000 de lei. Totodată, Porumb Ramona este asociat în firma SC Simaco Import Export SRL, ea deținând 20% din părțile sociale. Alte 25% din părțile sociale ale acestei companii sunt deținute de către Florin Nicolae Andrei Diaconescu, consilier local tot la Sectorul 1 el fiind totodată și unicul asociat al Alt Computer.

Related posts

Oliver Paiusi

A.M. Ionescu

Teodor Mihail Purcarea

Andreea Cristescu

PMP nu va susține anticipatele, dar e de acord cu alte inițiative liberale. Mesajul deputatului Marius Pașcan

Constantinescu Gabriel

Viza de flotant, cel puțin 60 de înainte de alegerile locale. Amendamentele PNL la legea celor două tururi de scrutin

Constantinescu Gabriel

Gheorghe Diaconu

George Dumitrescu

PNL strânge numeroși aleși ai PSD, Pro-România și ALDE. Care sunt politicienii care vor candida pe listele liberale

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment