Adriana Păunică

Adriana Păunică este cunoscută ca fiind unul dintre oamenii de încredere ai Gabrielei Firea. Din 2016 femeia este membru al Consiliului Local al Sectorului 3. Ea a fost aleasă pe listele Alianței PSD+UNPR.

Păunică este membru în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Imobiliară București SA. Ea este și președintă CA al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”. Prietena Gabrielei Firea este președinte al Organizației PSD Sector 3 și vicepreședinte al Organizației de femei PSD Sector 3.

În 2018, Adriana Păunică a câștigat aproape 50.000 de lei. Peste 37.000 de lei i-a luat în calitate de membru CA al Companiei Municipale Imobiliară București SA. Alte 12.000 de lei a primit drept indemnizație de consilier local. Soțul său, Dănuț Păunică, a câștigat în același an doar 13.000 de lei. El este angajat al Auto Park Plaza SRL.

Dănuț Păunică este unul dintre cei doi membri fondatori ai acestei firme, în prezent el fiind asociat și administrator al SC Auto Park Plaza SRL. În 2018, firma a înregistrat pierderi de circa 25.000 de lei.

Înainte de a deveni consilier local, Păunică Adriana a fost oficiant în cadrul Direcției de Transporturi Poștale București, operator calculator la Radet București – Biroul Tehnologia Informației și director tehnic al GIRA MEGA CONTRUCT S.R.L.

În plus, de-a lungul timpului, Adriana Păunică a făcut parte din consiliile de administrație ale mai multor companii de stat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *