Alexandru Dobre
PSD

Alexandru Dobre

De profesie inginer, Alexandru Dobre a candidat, în anul 2016, pe listele Alianței electorale PSD + UNPR, pentru un post de consilier local la Sectorul 3.

În anul 2014, Alexandru Dobre a cumpărat un teren intravilan cu suprafața de 835 de mp. Tot atunci politicianul a achiziționat și o casă de vacanță de 200 de mp. Ambele sunt situate în județul Ialomița. De asemenea, Dobre Alexandru deține un autoturism Kia, fabricat în anul 2008.

Potrivit declarației de avere din 2016, Dobre a obținut venituri ca membru CA la Administrarea Domeniului Public București SA. În același an, el a fost beneficiarul unei burse pentru doctorat acordată de UE în valoare de peste 16.000 de lei.

În anul 2018, politicianul a câștigat 12.000 de lei din indemnizația de consilier local. El a mai luat peste 22.000 de lei de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov. Aproape 52.000 de lei au fost încasați în calitate de șef de lucrări universitar la Universitatea Politehnică din București.

Tânărul este membru  al Societății Inginerilor de Automobile din România (SIAR – FISITA), al Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR) – membră a Federației Mondiale a Organizațiilor Inginerești – WFEO/FMOI din 1990 și al Uniunii Sindicatelor Cadrelor Didactice (USCD), afiliată la Federația Națională Sindicală (FNS) ALMA MATER.

Alexandru Dobre a fost, până anul trecut, președinte TSD sector 3.

Related posts

UDMR a monopolizat milioanele de euro ale Companiei Naționale de Investiții. Cifre spectaculoase pentru HarCov.

George Dumitrescu

Moțiunea împotriva lui Marcel Vela a fost adoptată. Care sunt acuzațiile PSD

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, după ce Gabriela Firea a postat o poză din Primărie cu mesajul „Tot aici și îmi place”: Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor

Andrada Ionescu

Alexandru Rafila s-a înscris în PSD și candidează la alegerile parlamentare

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu reacționează la declarațiile lui Klaus Iohannis: „Ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul!”

Andrada Ionescu

Gabriela Firea nu se teme de mazilire. „La București am obținut un scor dublu față de alegerile europarlamentare”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment