Șeful SRI
Actualitate

Află cine l-a fugărit și bătut pe șeful SRI! Ce politician a fost alături de Eduard Hellwig?

Șeful SRI, Eduard Hellwig a fost urmărit ca în filme pe străzile din Cluj de mai mulți bodyguarzi brutali. Alături de el se afla unul dintre politicienii de top din România care era, la rândul său, ținta haidamacilor.

Toată aventura s-a petrecut în urmă cu peste zece ani pe străzile Clujului. Destăinuirea îi aparține lui Octavian Hoandră.  Acesta adaugă faptul că alături de Hellwig era și europarlamentarul Rareș Bogdan.

„La o vizita oficiala a lui „Ilici”- Iliescu la Cluj, spre seara, ne am pomenit cu Rares Bogdan impreuna cu alt student favorit al lui Dan Pavel, Eduard Hellwig, dand buzna in redactie. Rares organizase cu tinerii din P.A.C., al carui sef era, (pentru cine nu stie – Partidul Aliantei Civice), un protest anti P.D.S.R. Fusesera fugariti si batuti de haidamacii lui Iliescu.” Spune realizatorul TV într-un editorial – jurnal preluat de ZiuaNews.ro

Hoandră povestește cum l-a cunoscut pe europarlamentarul Rareș Bogdan și pe șeful SRI, Eduard Hellwig. El spune că cei doi erau studenții favoriți ai lui Dan Pavel care preda Științe Politice la Cluj.

Rareș Bogdan și Hellwig au mai avut un profesor faimos. Sociologul Vasile Dâncu le-a predat celor doi pe vremea când erau studenți.

„Sunt absolut de succes. Dar, sunt diferiți. Eduard a fost un student bun, un om informat, a fost secretar general la PNL, a fost parlamentar european. Rareș era și un student și un jurnalist bun.” povestea Vasile Dâncu în urmă cu trei luni.

Related posts

Cum arată staff-ul de campanie PNL, pregătit pentru alegerile din 27 septembrie. Dan Motreanu și Raluca Turcan au primit funcții cheie

Constantinescu Gabriel

Guvernul nu poate controla criza COVID din cauza PSD

Alina Angelescu

Rareș Bogdan anunță: „Am vorbit cu Ludovic despre prefectul Capitalei. Trebuia să plece imediat!”

Andrada Ionescu

Rareș Bogdan: Nicușor Dan este omul care o va scoate pe Gabriela Firea din primărie

Constantinescu Gabriel

Rareș Bogdan răbufnește: „Exact ca în epoca Dragnea”

Alina Angelescu

Rareș Bogdan despre muncitorii din străinătate

Alina Angelescu

Leave a Comment