Andreea Cristina Stanciu

Andreea Cristina Stanciu este membru al Biroului Permanent PSD Sector 5 și consilier local. Fata și-a început activitatea profesională în anul 2005, ca „hostess”. După cum scrie în CV-ul său, Andreea Stanciu a participat și la evenimente „speciale, decernări de premii culturale”.

În anul 2007, Cristina Andreea Stanciu a avansat în carieră și a ajuns asistent manager în cadrul AIG Life. Trei ani mai târziu, în 2010, Andreea Stanciu era contabil. În perioada 2010 – 2013 a fost secretar al Organizației Politice Municipale București a PSD.

În anul 2013, Cristina Stanciu a fost angajată ca economist la o firmă a municipalității. Ea a lucrat în cadrul Regiei Autonome de Transport București (RATB, în prezent STB).

Stanciu Cristina Andreea a absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune în anul 2009, iar ulterior a urmat cursurile unui master privind Comunicare în afaceri, organizat de Academia de Studii Economice (ASE) București.

Andreea Cristina Stanciu nu are case, terenuri, mașini sau bijuterii. În anul 2018, Stanciu a câștigat aproximativ 50.000 de lei. Cei mai mulți bani, peste 30.000 de lei, au venit de la STB SA. Cristina Stanciu a mai luat aproape 13.000 de lei din indemnizația de consilier local. Circa 7.000 de lei i-a încasat ca expert în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie Bucureşti.

Potrivit declarației de interese, Stanciu Andreea a mai câștigat, în 2018, peste 6.000 de lei în calitate de președinte al Consiliului de Administrație al Formenerg SA.

În Consiliul Local al Sectorului 5, Cristina Stanciu face parte din comisiile de Privatizare și de Tineret. Fata știe să vorbească și să citească în engleză și franceză. Pasiunea ei este make-up-ul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *