Ciprian Corneanu, PSD Sector 3
PSD, Sector 3, Antonio Corneanu

Antonio Ciprian Corneanu a fost propulsat în 2016 în Consiliul Local al Sectorului 3 de către Partidul Social Democrat. Fără casă, fără mașină și cu un salariu de 1200 lei/lună încasat de la Modserv Impex,
Corneanu a ajuns pe lista de candidați din postura de vice-președinte al Tineretului Social Democrat din Sectorul 3.
Firma la care era angajat Antonio Ciprian Corneanu înainte de a deveni consilier local era deținută de el în proporție de 100% și în afară de salariu, i-a adus politicianului în 2017 și dividente în valoare de 100.000 de lei, ea realizând venituri de 520000 de lei în anul respectiv.
În afară de un loc eligibil pe listele de consilieri locali, Ciprian Corneanu a fost recompensat și cu un post de consilier la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social. Prezența consilierului social-democrat între aleșii locali sau ca angajat al guvernului este oarecum forțată deoarece firma sa participă la licitații publice fiind o prezență activă pe SEAP, lucru pe care nu l-a specificat în declarațiile de interese.
În anul 2018, Ciprian Antonio Corneanu s-a mutat de la MCPDS la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale după instalarea guvernului Dăncilă. El este absolvent al Academiei de Științe Economice – Facultatea de Marketing și al SNSPA – Științe Politice. Antonio Ciprian Corneanu este născut în 1990.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *