Dumitru Catalin Mihaila
PSD

Dumitru Catalin Mihaila

Dumitru Catalin Mihaila a candidat la alegerile locale din anul 2016 pe listele Alianței electorale PSD + UNPR. El a devenit consilier local la Primăria sectorului 2, însă în primăvara lui 2019 și-a dat demisia. Politicianul s-a angajat la Primăria orașului Lehliu – Gară. Aceasta este, pe scurt, povestea lui Dumitru Cătălin Mihăilă, care a apărut în viața politică în anul 2016.

Mihăilă este originar din Moreni, jud. Dâmbovița, iar în calitate de consilier local la Primăria sectorului 2 el nu a reușit să se facă remarcat.

Pe 9 aprilie 2019, au fost afișate rezultatele concursului câștigat de Dumitru Catalin Mihaila, care devenea inspector superior în cadrul Compartimentului Cadastru Fond Funciar din Primăria orașului Lehliu-Gară.

Potrivit declarației de avere, Mihăilă Dumitru Cătălin deține jumătate dintr-un apartament cu suprafața de aproape 90 de mp, situat în sectorul 3, pe care l-a achiziționat în anul 2007, împreună cu Ioana Mihăilă și Vigil Mihăilă. De asemenea, Cătălin Mihăilă are două credite în valoare totală de circa 36.000 de euro.

În anul 2018, Dumitru Catalin Mihaila a câștigat peste 86.000 de lei –  12.000 de lei din indemnizația de consilier local și 74.000 de lei ca angajat la Astaldi Spa. Soția sa, Elena Mihăilă, a încasat anul trecut 85.000 de lei, fiind angajată a firmei CECEDIN. Anterior, ea a fost angajată a BRDE și Accenture.

Conform declarației de interese, Dumitru Mihăilă este vicepreședinte PSD sector 2.

Related posts

Ludovic Orban a răbufnit la adresa aleșilor PSD: „Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”

Constantinescu Gabriel

Ancuța-Sorina Comănici

George Dumitrescu

Câți bani au primit de la stat partidele. PSD este campionul absolut

Constantinescu Gabriel

Viorica Dăncilă, replică pentru Florin Cîțu: „Este normal ca orice lucru bun să îl atace”

Constantinescu Gabriel

Legea vaccinării obligatorie, scoasă de la sertar de PSD. Tot ei au blocat-o doi ani

Constantinescu Gabriel

Alegerile anticipate, confirmate de al doilea lider PSD. Argumentele lui Dumitru Buzatu

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment