Procesul coronavirusului, intentat Chinei de SUA. Despăgubirile uriașe solicitate
Actualitate

Procesul coronavirusului, intentat Chinei de SUA. Despăgubirile uriașe solicitate

Procesul coronavirusului a fost deschis în SUA iar pârâții sunt autoritățile chineze. O companie americană și un avocat consideră că au sufciente dovezi că noul coronavirus a fost creat în laboratoarele de genetică din Wuhan și este o armă biologică „scăpată” în lume. Americanii cer Chinei despăgubiri de 20 de trilioane de dolari.

Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au chemat în judecată guvernul chinez, armata chineză, institutul de virologie Wuhan, directorul Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și prim-generalul armatei chineze, Chen Wei, arată Forbes și publicația Stiri pe Surse.

Procesul coronavirusului. Reclamanții solicită despăgubiri de 20.000 de miliarde de dolari (20 de trilioane), susținând că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze.

Ei au acuzat China că a generat numărul de morți ai pandemiei, a furnizat sprijin material teroriștilor, a conspirat pentru a provoca răni și moartea cetățenilor americani.

Reclamanții susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan și că virusul COVID-19 a fost „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, a menționat avocatul.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. China a negat crearea noului coronavirus în laborator.

Related posts

Vor fi sancțiuni pentru nepurtarea măștii în spațiile publice, a spus Ludovic Orban. De unde vor putea fi cumpărate

Constantinescu Gabriel

Al doilea val de îmbolnăviri cu coronavirus poate fi chiar mai mare decât primul. Explicațiile unui medic român stabilit în Franța

Constantinescu Gabriel

Coronavirusul amână congresul PSD pentru o dată ulterioară. Partidul a explicat de ce a luat această decizie

Constantinescu Gabriel

Marcel Vela a spus ce trebuie făcut când cineva nu poartă mască la metrou și strănută

Constantinescu Gabriel

La Spitalul din Suceava erau materiale de protecție ținute sub cheie, iar medicii refuzau să le poarte. Ce a găsit secretarul de stat Ionel Oprea

Gabriela Firea, apel pentru mai mulți medici epidemiologi. Va trimite chiar ea de la spitale la DSP, dar tot nu ajung

Constantinescu Gabriel

1 comment

Primăria din Bran a fost închisă după ce viceprimarul s-a infectat 31 martie 2020 at 13:00

[…] Procesul coronavirusului, intentat Chinei de SUA. Despăgubirile… […]

Reply

Leave a Comment