Elena Daniela Belu Sima
PSD

Elena Daniela Belu Sima

Elena Daniela Belu – Sima a devenit, la doar 26 de ani, consilier local al Sectorului 3. Ea a candidat pe listele Alianței electorale PSD+UNPR. În prezent, Elena Sima este și președinte al Organizației locale PSD Sector 3.

În anul 2014, la doar 24 de ani, înainte de a intra în politică, Sima Daniela Elena era deja șef serviciu în cadrul Complexului Multifuncțional Tabita. Complexul aparține de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 3.

În 2012 Elena Daniela Belu – Sima a achiziționat un apartament de circa 30 de mp, situat în Capitală. Ea a câștigat aproape 60.000 de lei în anul 2018. Aproape 11.000 de lei au venit din indemnizația de consilier local. Femeia a mai încasat aproape 47.000 de lei, din salariul de la DGASPC Sector 3.

Soțul său, Alexandru – Marian Belu, a încasat în același an circa 45.000 de lei. El lucrează tot la stat, la o instituție subordonată Consiliului Local Sector 3. Alexandru Marin Belu este angajat la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale (DITL). Tot la DITL sector 3 lucrează și Lucia Cristina Belu (60 de ani), care este, probabil, soacra Danielei Sima – Belu. Socrul consilierei  locale, Octavian Belu, lucrează tot la stat, fiind comisar la Garda Națională de Mediu.

Related posts

Alegerile anticipate, confirmate de al doilea lider PSD. Argumentele lui Dumitru Buzatu

Constantinescu Gabriel

Situația Sorinei Pintea, discutată în ședință de urgență la PSD. Ce a cerut liderul PSD Maramureș

Moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu este votată în plen. „Sunt criminali” spune ministrul de finanțe

Constantinescu Gabriel

Dan Alexandru Darabobnt

Mircea Azar

Ludovic Orban: „baroni și baroneți roșii” țin România captivă

Constantinescu Gabriel

PSD nu va vota cabinetul Orban II. Ce strategie aplică la investitură

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment