Image default
PSD

Florin Misu Crisu

Crișu Florian-Mișu este consilier local în sectorul 1 al Capitalei, el candidând pe listele alianței electorale PSD+UNPR. Cu o vechime de aproximativ nouă ani în viața politică, Florian-Mișu Crișu nu este un personaj care ar putea fi catalogat ca fiind interesant.
Acum în vârstă de aproape 68 de ani, Florian Crișu a cumpărat, în 2007, un teren de 7.000 de mp în comuna Gruiu din județul Ilfov. În același an, Mișu Crișu a moștenit jumătate dintr-un teren agricol de 15.000 de mp, situat în București. Mișu Crișu a mai moștenit, în 2006, jumătate dintr-o casă de locuit din Capitală, cu suprafața de 250 de mp.
Potrivit declarației de avere completate în 2012, Crișu Florian-Mișu a vândut, în 2011, un apartament în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dar și jumătatea de casa pe care o moștenise și, în schimbul căreia, a primit 64.000 de euro.
În 2009, Crișu Florian a contractat un credit in valoare de 59.000 de euro, scadent în anul 2019.
Crișu Florian-Mișu era, în 2012, angajat al Metrorex SA, de unde câștiga 51.000 de lei și al Sindomet Sevcom SRL, unde ocupa funcția de administrator și era platit cu 50.000 de lei. Crișu Florian făcea parte, în 2012, din Asociația Generală a Acționarilor a SC Viltour SA.
Potrivit declarației de interese completată în 2012, Florian Crișu era și secretar general al Sindicatului Liber Metrou, dar și secretar general al Federației Sindicatelor din Transporturi și Servicii Publice ATU România.
Crișu Florian-Mișu este căsătorit, iar soția sa, Crișu Stela, este pensionară și are un venit lunar de puțin peste 1.000 de lei.
În 2016, Florian Crișu a acționat în instanță Casa de Pensii a Municipiului București, pentru recalcularea pensiei. În 2017, Crișu Florian-Mișu a câștigat procesul.

Related posts

Niciodată nu se vor mări pensiile cu 40%, spune Radu Banciu. PSD a avut tot timpul din lume să le mărească

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu amenință cu proteste în stradă după ce Guvernul a aprobat legea care deblochează listarea companiilor de stat

Andrada Ionescu

Nelu Tătaru: Raport pentru modernizarea spitalelor, pe masa ministrului Voiculescu: „Eu sunt chirurg, el este economist”

Andrada Ionescu

1 comment

Află totul despre miza grevei Metrorex. Baronii sindicatelor se luptă pe milioane de euro Lumea Politică 19 noiembrie 2018 at 10:59

[…] transport. Doi dintre liderii de sindicat sunt și consilieri generali la Primăria Capitalei. Crișu Florian Mișu este adânc implicat în afacerile sindicale așa cum am prezentat și în prof… El era administrator al firmei sindicaliștilor în anul 2004. Marian Artimon este de asemenea […]

Reply

Leave a Comment