George Alexandru Ploscaru

George Alexandru Ploscaru este un tânăr politician aflat în început de drum. De profesie jurist, George Ploscaru a ajuns consilier la Sectorul 5. El a candidat, în anul 2016, pe listele Alianței electorale  PSD+UNPR.

Potrivit declarației de avere, Alexandru George Ploscaru nu are case, terenuri sau mașini. El nici nu a fost vreodată acționar al vreunei companii. În anul 2018, singurul venit al lui Ploscaru a fost indemnizația de consilier local, în valoare de aproape 13.000 de lei.

În anul 2016, când a candidat, Ploscaru Alexandru era director adjunct al Complexului Sportiv Național Poiana Brașov.

În același an, sora politicianului, Ploscaru Marina Nicoleta era consilier juridic în cadrul Complexului Multifuncțional Caraiman.

Conform declarației de interese, în anul 2019, Ploscaru George era vicepreședinte al PSD. El a candidat în 2016 și la Senat. Ploscaru a ocupat poziția 21 pe lista PSD pentru camera superioară a Parlamentului. În Consiliul Local Sector 5, politicianul face parte din trei comisii. Este președinte la Comisia de Protecție Socială. El mai este membru la Urbanism și la Educație.

Ploscaru a absolvit Liceul „Lucian Blaga” din București și a urmat cursurile Facultății de Drept a Universității Nicolae Titulescu. La aceiași instituție de învățământ a urmat și un program de masterat. Politicianul este născut pe 28 august 1988.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *