George Alexandru Ploscaru
PSD

George Alexandru Ploscaru

George Alexandru Ploscaru este un tânăr politician aflat în început de drum. De profesie jurist, George Ploscaru a ajuns consilier la Sectorul 5. El a candidat, în anul 2016, pe listele Alianței electorale  PSD+UNPR.

Potrivit declarației de avere, Alexandru George Ploscaru nu are case, terenuri sau mașini. El nici nu a fost vreodată acționar al vreunei companii. În anul 2018, singurul venit al lui Ploscaru a fost indemnizația de consilier local, în valoare de aproape 13.000 de lei.

În anul 2016, când a candidat, Ploscaru Alexandru era director adjunct al Complexului Sportiv Național Poiana Brașov.

În același an, sora politicianului, Ploscaru Marina Nicoleta era consilier juridic în cadrul Complexului Multifuncțional Caraiman.

Conform declarației de interese, în anul 2019, Ploscaru George era vicepreședinte al PSD. El a candidat în 2016 și la Senat. Ploscaru a ocupat poziția 21 pe lista PSD pentru camera superioară a Parlamentului. În Consiliul Local Sector 5, politicianul face parte din trei comisii. Este președinte la Comisia de Protecție Socială. El mai este membru la Urbanism și la Educație.

Ploscaru a absolvit Liceul „Lucian Blaga” din București și a urmat cursurile Facultății de Drept a Universității Nicolae Titulescu. La aceiași instituție de învățământ a urmat și un program de masterat. Politicianul este născut pe 28 august 1988.

Related posts

Fostul primar din Pitești, Tudor Pendiuc, condamnat la 8 ani de închisoare într-o afacere cu autobuze

Constantinescu Gabriel

Legea autonomiei Ținutului Secuiesc, adoptată în procedură tacită. Cozmin Gușă dă de pământ cu Marcel Ciolacu: ”CORIGENT”

Constantinescu Gabriel

Gheorghe Amzar

George Dumitrescu

Câți bani au primit de la stat partidele. PSD este campionul absolut

Constantinescu Gabriel

Elena Tudor

Andreea Cristescu

Ludovic Orban crede că Sorina Pintea „nu poate fi apărată sub nici o formă” în scandalul prezentării publice cu cătușe la mâini

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment