Honorius Edward Adrian Circa

Honorius Edward Adrian Circa are două facultăți, trei masterate și un doctorat. Acestea sunt cele mai notabile realizări ale politicianului. El a fost membru al Partidului Democrat Liberal (PDL). Totuși în 2016 a candidat cu succes pentru un loc în Consiliul General din partea PSD. Ulterior, Circa Honorius Edward Adrian a reușit să devină administrator public al Sectorului 3.

În prezent membru al Asociației Prietenii Mediului, membru suspendat al Baroului București și vicepreședinte al filialei PSD sector 3, Circa Honorius Edward Adrian a fost comisar șef și comisar șef adjunct la Garda Națională de Mediu – Comisariatul București în perioada 2015 – 2016.

Înainte, Honorius Circa a lucrat ca avocat în cadrul mai multor companii. Enumerăm: McGuireWoods, Wolf Theiss, Kallimopoulos Loukopoulos Chiotellis sau Veteleanu Laurențiu Attorney’s Office.

În perioada 1998 – 1999, Honorius a fost unul dintre beneficiarii a două programe de internship. Unul s-a desfășurat la Președinția României. Cel de-al doilea a avut loc la Parlament, Comisia pentru Politici Economice, Reforma și Privatizare.

Edward Circa a absolvit, în anul 1999, ca șef de promoție, Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrație Publică (SNSPA). Un an mai târziu, Circa a terminat un master în Științe Politice la SNSPA.

În 2001, Circa Adrian a participat la un curs de drept internațional, care s-a desfășurat la Southwestern University School of Law din Los Angeles, USA.  Un an mai târziu, în 2002, el a mai terminat un program de masterat tot la SNSPA.

În 2003, Honorius Circa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul  Universității Nicoale Titulescu. În 2016, politicianul și-a luat doctoratul în Drept cu tema „Subsidiaritatea, principiu fundamental al dreptului în noua realitate europeană”.

Honorius Edward Adrian Circa – averea

Potrivit declarației de avere, Circa Honorius deține o jumătate dintr-o casă și un apartament în București. Casa de 112 mp a fost dobândită în baza unui cotnract de întreținere în anul 2006. Cealaltă parte este deținută de o anume Maria Ințe. Apartamentul de 70 mp i-a fost donat zece ani mai târziu.

În 2017, Honorius Edward Adrian Circa a câștigat 14.000 de lei din indemnizația de consilier general și aproximativ 80.000 de lei în calitate de administrator public al sectorului 3.

Incompatibil de mulți ani

În 07 noiembrie 2014, Honorius Circa a fost găsit incompatibil de inspectorii Agenției Naționale de Integritate. El era și consilier local și comisar al Gărzii de Mediu. În octombrie 2016, magistrații Curții de Apel București consfințesc decizia ANI. Cu toate acestea, Honorius a rămas multă vreme consilier general.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *