Marius Cătălin Maxim
PSD

Marius Cătălin Maxim

Marius Cătălin Maxim este un prosper om de afaceri și politician începător. El și-a făcut debutul în viața publică în anul 2016. Atunci a candidat pe listele PSD, pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Potrivit declarației de avere, Marius Cătălin Maxim are un teren agricol de circa 1.200 de mp situat în comuna Cernica. Maxim Marius mai deține, împreună cu soția (Maxim Ana Virginia), un apartament de 82 de mp. Cei doi au și două automobile – un Mercedez Benz fabricat în anul 2000 și un Opel din 1999.

Marius Maxim are în conturi circa 45.000 de lei și 2.500 de euro. Familia Maxim a încasat circa 100.000 de lei în 2017. Cătălin Marius a primit aproape 13.000 de lei din indemnizația de consilier general. El a mai luat 14.000 de lei de la Maxim Group Prosper. Tot politicianul a încasat și 60.000 de lei din dividende  ale firmei Celta Art SRL. Ana Virginia Maxim a primit aproape 13.000 de lei din salariul de la aceiași societate.

Firmele lui Marius Cătălin Maxim

Potrivt declarației de interese, Cătălin Marius Maxim este asociat unic al SC Celta Art SRL, deține 50% din Maxim Group Prosper.

Maxim Group Prosper funcționează cu această denumire din anul 2009. Atunci Marius Cătălin Maxim a intrat în firmă, ca urmare a retragerii lui Traian Mihalache. El a cumpărat 50% din părțile sociale, în timp ce tatăl său, Ion Maxim, care făcea parte din firmă încă din anul 2005, deținea celelalte 50 de procente.

În prezent, firma se ocupă cu îngrijirea și întreținerea spațiilor verzi. În 2017, firma a înregistrat un profit de peste 260.000 de lei, în condițiile în care cifra de afaceri a fost de aproape 1,5 milioane de lei.

SC Celta Art SRL a fost înființată în anul 2005 de Marius Cătălin Maxim. Obiectul principal de activitate era comerțul cu mașini. Din 2013 Maxim Cătălin reprofilează compania pe construcții. Decizia pare să fi fost mai mult decât inspirată, având în vedere profitul înregistrat de firmă în ultimii ani. Î

În 2017 SC Celta Art SRL a raportat un profit de peste 2,5 milioane de lei, la o cifră de afaceri netă de aproape opt milioane de lei. În 2016, compania a înregistrat un profit de 3,3 milioane de lei, în condițiile unei cifre nete de afaceri de peste nouă milioane de lei.

Afaceri cu firmele primărie!

Firma familiei Maxim, Cela Art SRL a încasat în mai 2018 peste 230.000 de lei de la ADPB S.A. Firma aparține Primăriei Sectorului 3.

În aceiași perioadă Maxim Grup Prosper a încasat la rândul ei bani de la Ordine și Protecție S3. Aceasta este firma de pază a aceleiași Primării din Sectorul 3.

Related posts

Traian Băsescu avertizează: „trebuie să ne pregătim de autodistrugere”. La ce s-a referit fostul președinte al României

Constantinescu Gabriel

Gheorghe Radu

Alina Angelescu

PSD este de acord cu anticipatele. Dezvăluirile primarului sectorului 1, Dan Tudorache

Constantinescu Gabriel

Eliminarea pensiilor speciale va fi discutată în sesiune extraordinară a Parlamentului. Marcel Ciolacu a cedat solicitării PNL

Constantinescu Gabriel

EXCLUSIV! Află ce sumă a multiplicat Claudiu Manda de 5000 de ori

A.M. Ionescu

Investirea Guvernului Cîțu este la mâna Parlamentului, crede Ludovic Orban. A atacat dur „boicotul PSD”

Leave a Comment