Marius Cătălin Maxim
PSD

Marius Cătălin Maxim

Marius Cătălin Maxim este un prosper om de afaceri și politician începător. El și-a făcut debutul în viața publică în anul 2016. Atunci a candidat pe listele PSD, pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Potrivit declarației de avere, Marius Cătălin Maxim are un teren agricol de circa 1.200 de mp situat în comuna Cernica. Maxim Marius mai deține, împreună cu soția (Maxim Ana Virginia), un apartament de 82 de mp. Cei doi au și două automobile – un Mercedez Benz fabricat în anul 2000 și un Opel din 1999.

Marius Maxim are în conturi circa 45.000 de lei și 2.500 de euro. Familia Maxim a încasat circa 100.000 de lei în 2017. Cătălin Marius a primit aproape 13.000 de lei din indemnizația de consilier general. El a mai luat 14.000 de lei de la Maxim Group Prosper. Tot politicianul a încasat și 60.000 de lei din dividende  ale firmei Celta Art SRL. Ana Virginia Maxim a primit aproape 13.000 de lei din salariul de la aceiași societate.

Firmele lui Marius Cătălin Maxim

Potrivt declarației de interese, Cătălin Marius Maxim este asociat unic al SC Celta Art SRL, deține 50% din Maxim Group Prosper.

Maxim Group Prosper funcționează cu această denumire din anul 2009. Atunci Marius Cătălin Maxim a intrat în firmă, ca urmare a retragerii lui Traian Mihalache. El a cumpărat 50% din părțile sociale, în timp ce tatăl său, Ion Maxim, care făcea parte din firmă încă din anul 2005, deținea celelalte 50 de procente.

În prezent, firma se ocupă cu îngrijirea și întreținerea spațiilor verzi. În 2017, firma a înregistrat un profit de peste 260.000 de lei, în condițiile în care cifra de afaceri a fost de aproape 1,5 milioane de lei.

SC Celta Art SRL a fost înființată în anul 2005 de Marius Cătălin Maxim. Obiectul principal de activitate era comerțul cu mașini. Din 2013 Maxim Cătălin reprofilează compania pe construcții. Decizia pare să fi fost mai mult decât inspirată, având în vedere profitul înregistrat de firmă în ultimii ani. Î

În 2017 SC Celta Art SRL a raportat un profit de peste 2,5 milioane de lei, la o cifră de afaceri netă de aproape opt milioane de lei. În 2016, compania a înregistrat un profit de 3,3 milioane de lei, în condițiile unei cifre nete de afaceri de peste nouă milioane de lei.

Afaceri cu firmele primărie!

Firma familiei Maxim, Cela Art SRL a încasat în mai 2018 peste 230.000 de lei de la ADPB S.A. Firma aparține Primăriei Sectorului 3.

În aceiași perioadă Maxim Grup Prosper a încasat la rândul ei bani de la Ordine și Protecție S3. Aceasta este firma de pază a aceleiași Primării din Sectorul 3.

Related posts

Nelu Tătaru, pentru prima dată de acord cu PSD. „Am ajuns ciuma Europei”

Constantinescu Gabriel

Ionela Marinescu

George Dumitrescu

Elena Tudor

Andreea Cristescu

Problemele se țin lanț de Marcel Ciolacu. Încurcături fiscale, datorii și acuzații dure

Mircea Azar

Situația Sorinei Pintea, discutată în ședință de urgență la PSD. Ce a cerut liderul PSD Maramureș

Florin Cîțu spune că PSD „aruncă țara în aer” prin depunerea moțiunii de cenzură. Îl cheamă la discuții pe Marcel Ciolacu: „dăm noi cafeaua”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment